За германското лото 6 aus 49

Купете билети за германското лото 6aus49 онлајн

германски лото билети

Се што треба за да купите билети за германското лото е да го посетите RedFoxLotto.com за да почнете.

Кога сте спремни да играте, само одберете 6 броеви помеѓу 1 и 49 и 1 помеѓу 0 и 9. Тоа е се што треба да направите. Потоа, одберете во колку извлекувања сакате да учествуваат вашите билети и внесете го вашиот одбран метод на плаќање.

Кога ќе ги внесете информациите за плаќање и ќе ја финализирате нарачката, се што треба да правите е да чекате да дознаете дали сте освоиле нешто.

Последни Резултати (28.2.2024 18:25:00 CET)

Последни Резултати (28.2.2024 18:25:00 CET)
1
4
22
26
28
37
3 S
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Germany Распоред
среда 17:25 UTC Локално време на лотарија: среда 18:25 CET
сабота 18:25 UTC Локално време на лотарија: сабота 19:25 CET
Опсег на погодоци 6/49
Последни Резултати (28.2.2024 18:25:00 CET): Последни Резултати (28.2.2024 18:25:00 CET)
1
4
22
26
28
37
3 S
Tier Натпревар
Х
R
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
6 + S
Награда : 12,80 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 139.838.160
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
6
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 918.674,9 €
Шанса за добивка : 1 во 15.537.573
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + S
Награда : 5,00 % споделено
Проценето: 9.773,1 €
Шанса за добивка : 1 во 542.008
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
5
Награда : 15,00 % споделено
Проценето: 2.858,9 €
Шанса за добивка : 1 во 60.223
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
4 + S
Награда : 5,00 % споделено
Проценето: 175,1 €
Шанса за добивка : 1 во 10.324
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
4
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 39,1 €
Шанса за добивка : 1 во 1.147
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
3 + S
Награда : 10,00 % споделено
Проценето: 19,3 €
Шанса за добивка : 1 во 567
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
3
Награда : 45,00 % споделено
Проценето: 9,8 €
Шанса за добивка : 1 во 63
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
2 + S
Награда : 6 € Шанса за добивка : 1 во 76
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 31