Eurojackpot

Играјте Eurojackpot

10.000.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Euronumbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Можеби сте слушнале за Eurojackpot Lotto, без разлика дали живеете во една од европските земји каде што се игра или не. Тоа е лотарија која почна во 2012 со учество на 19 европски земји. Но, ако живеете во Македонија или во било која друга земја која не е на листата учесници, можно е да нема начин за да купите билет за Eurojackpot на традиционален начин.

Тоа значи дека, до скоро, всушност не би можеле да играте и тоа дефинитивно не би ве довело до овој нов џекпот, за рне? Па сега можете да играте Eurojackpot онлајн.

Интернетот на помош

eurojackpot играјте онлајн

Решението за лото фановите од Македонија или било каде на друго место ви го нуди нашиот интернет сајт. Заедно со Eurojackpot, ви даваме пристап до многу интернационални лотарии. Тоа што ние го нудиме е курирска услуга за лото билети за лотариите со најголеми џекпоти ширум светот. Повеќето, ако не и сите овие лотарии не би ви биле достапни на друг начин, но ние сме тука за вас!

Зошто да играте Eurojackpot?

Сепак, знаеме дека луѓето од Македонија навистина сакаат шанса да играат и да ги освојат овие големи џекпоти наместо да бидат заглавени само со џекпотите на нивната национална лотарија.

Се што треба е да изберете од нашата листа на лотарии. Имаме некои од најпопуларните од целиот свет. На тој начин можете да погледнете, да видите што нуди секоја од нив и да се одлучите за кои сте најзаинтересирани.

Потоа одберете ги вашите броеви рачно или дозволете му на нашиот генератор на случајни броеви да ги избере за вас (“Брз избор” функција). Дури можете и да ги комбинирате двете, со одбирање на неколку броеви и потоа додавање на случајни броеви за да се дополни билетот. На тој начин можете да ги изберете броевите кои ги дополните во случај да не ги знаете сите броеви што ги сакате.

Додадете повеќе билети ако сакате, комбинирајте различни лотарии. Тоа ќе ви помогне да ги зголемите вашите шанси бидејќи играте различни игри во исто време. Дури можете да го направите она што е многу популарно помеѓу нашите клиенти, а тоа е да ги играте истите броеви во различни лотарии.

За некои, ова изгледа како одличен начин да ги зголемат нивните шанси бидејќи тие броеви мора да бидат извлечени некогаш, зар не? Мора да има начин тие броеви да станат добитни, така?

Штом ги имате сите билети кои ги сакате, можете да користите било кој од нашите безбедни методи на плаќање за да ги купите вашите билети. Има многу начини од кои можете да бирате.

Не заборавајте да одлучите во колку извлекувања сакате да учествувате. Ова е особено важно бидејќи мноменталниот џекпот може да не биде освоен во наредното извлекување. Не би сакале да ја испуштите шансата за уште поголеми добивки во наредното извлекување, зар не?

Што се случува потоа?

победи на Eurojackpot

Па всушност е поприлично едноставно кога играте Eurojackpot онлајн. Имаме мрежа на агенти кои ќе ги купат лотариските билети со вашата спецификација. Во вашата клиентск сметка на RedFoxLotto.com, же видите потврда за вашата нарачка. Секако дека ќе ви ја испратиме потврдата и преку емаил. Тоа значи дека можете да бидете сигурни дека се е како што планиравте и дека вашите билети се спремни и го чекаат извлекувањето.

И ќе добиете и емаил известување ако еден од вашите билети е добитен. Се додека вашите добивки не се повисоки од € 2500, ќе бидат кредитирани на вашата клиентска сметка веднаш. Можете да ги исплатите преку било која сметка која ќе ја одберете или можете да ги искористите средствата за да купите уште билети. Тоа ќе ви олесни за да го направите вашиот избор, зарем не? За поголеми добивки, нашата поддршка ќе ве контактира и ќе организира директна исплата до вас.

Специфичности при играње на Eurojackpot

Сега, ако решивте да играте Eurojackpot од Македонија, треба да знаете како да го направите тоа. Навистина е едноставно. На вашиот билет, одберете пет броеви помеѓу 1 и 50, плус 2 броја помеѓу 1 и 12. Џекпотитеn почнуваат на минимум од 10 милиони евра. Има еден аспект во кој оваа лотарија е поразлична од повеќето други. Кога џекпотот ќе достигне 120 милиони евра, тој е замрзнат.

Тоа значи дека сите пари кои нормално би се додале на џекпотот ќе бидат додадено кон наградите од второ ниво. За да ја освоите таа награда ви требаат само 5 плус еден број на вашите билети. Вашите шанси да ја освоите таа награда се очигледно подобри за фактор од 12, во споредба со вашите шанси да го освоите џекпотот со 5 плус 2 броеви!

Тоа значи, ако џекпотот го достигне максималниот износ, всушност имате добра втора шанса да освоите голем џекпот. Наградите од второ ниво се полесни да се освојат и броевите ќе почнат да растат за таа награда. Тоа дефинитивно ќе ги зголеми вашите шанси за таа голема награда, зар не?

И тоа значи, други и ако џекпотот е малку помал кога ќе биде замрзнат, пак ќе сакате да земете еден од овие билети бидејќи ќе имате огромни шанси навистина да стигнете некаде со него во иднина кога купувате Eurojackpot онлајн.

Почнете сега со играње на интернационална лотарија – купете Eurojackpot билети денес!