За EuroMillions

Последни Резултати (5.12.2023 20:30:00 CET)

Последни Резултати (5.12.2023 20:30:00 CET)
4
6
20
24
25
5
9
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Европа Распоред
вторник 19:30 UTC Локално време на лотарија: вторник 20:30 CET
петок 19:30 UTC Локално време на лотарија: петок 20:30 CET
Опсег на погодоци 5/50 + 2/12
Последни Резултати (5.12.2023 20:30:00 CET): Последни Резултати (5.12.2023 20:30:00 CET)
4
6
20
24
25
5
9

Euro Millions е најголемата европска лотарија. Создадена во 2004, билетите можат да се купат во девет европски земји, а од Македонија можете да ги купуте вашите билети онлајн овде.

Земете го вашиот EuroMillions билет од Македонија

џекпот на евромилиони

Дали сте спремни да започнете и да купувате EuroMillions билети онлајн? Ако одговорот е да, тогаш ќе сакате да знаете неколку работи за играта пред да почнете, зар не? Сакате да се осигурате дека сте спремни и дека знаете се што треба за играта. Па првата работа која треба да ја знаете е кога се извлекувањата, бидејќи сакате да бидете сигурни да го земете вашиот билет од Македонија пред следното извлекување. Извлекувањата за EuroMillions се одржуваат секој вторник и петок во Париз.

Ќе зборуваме повеќе за броевите кои можете да ги одберете и како ќе го земете билетот кој го сакате за кратко, но засега, да погледнеме колкав е џекпотот кој можете да го освоите. Најпосле, тоа е една од причините заради кои сакате да почнете со EuroMillions.

EuroMillions џекпот

Како најголемата лотарија во Европа, EuroMillions исто така има огромни џекпотови. Всушност, џекпотите често изнесуваат милиони долари и најголемите се дури и поголеми од тоа. најголемиот џекпот до сега во оваа лотарија беше € 190,000,000. Беше освоен од анонимен играч на 24ти октомври 2014.

Тоа е доволно добра причина за да ја погледнете оваа игра подетално и да размислите за купување на билет за вас, зар не? Па, ќе ја обожавате идејата за освојување на такви пари и всушност можете да освоите добри суми на пари дури и ако не го освоите џекпотот. Тоа е бидејќи почетната сума е самата одлична награда и тие кои се во средината помеѓу најниските и највисоките нивоа се исто така одлични.

Правилата на EuroMillions

купи билети преку Интернет

Дали сте спремни да купите EuroMillions билети онлајн, но не сте баш сигурни каде да го направите тоа и како? Па, ние ќе објасниме се што треба да го направите и како да ги одберете броевите кои ги сакате за да се осигураме дека имате најдобра можна шанса за добивка во играта.

Па, што треба да правите?

Овде бирате 5 главни броеви помеѓу 1 и 50 и два дополнителни броја, наречени Lucky Star, помеѓу 1 и 12. За да ја освоите најниската награда, доволно е да погодите два главни броја. Ова значи дека имате многу шанси за добивка, иако нема да освоите многу пари ако погодите само неколку броеви.

Ако сакате да погодите повеќе броеви и особено ако ги погодите lucky star броевите ќе имате добри награди на располагање. Тоа дефинитивно ќе биде добар бенефит, зарем не? Всушност можете да ги подобрите вашите шанси за добивка и дефинитивно ќе уживате во играњето на оваа игра.

Бирање на вашиот билет

Дали сте спремни да одберете билет? Дефинитивно ќе сакате да го проверите нашиот процес бидејќи ќе го направиме тоа многу лесно за нашите клиенти во Македонија. Знаеме дека немате премногу време и сакате да го искористите најдобро. Но сепак сакате да се забавувате играјќи EuroMillions и тоа значи дека треба да купите EuroMillions билет онлајн.

Првиот чекор во нашиот процес е да одлучите кои билети ќе ги земете. Ако веќе сте се одлучиле за EuroMillions тогаш сте спремни. Но ако не сте баш сигурни, дефинитивно ќе сакате да ја проверите нашата главна страница, каде ќе ви ги покажеме најдобрите џекпоти и кои игри би сакале да ги погледнете. Ова се игри за кои нудиме билети.

Кога ќе се одлучите кој билет сакате да го купуите, одите во таа страница и почнувате да ги бирате броевите за вашиот билет. Можете да ги одберете сите броеви ако сакате, за да имате прилагоден билет кој се совпаѓа со тоа што највеќе го сакате.

Исто така можете да одберете да купите билети кои се одбрани за вас по случаен избор. Ова претставува лесен начин за да купите билет од Македонија без да трошите многу време на тоа. Исто така одлучувате точно колку билети сакате да купите, за да имате се што ви треба за потенцијално да освоите одличен џекпот.

Процесот на купување за EuroMillions

Кога ќе завршите со бирање на билетите последното нешто што треба да го направите е да се ги пополните информациите за вашата корисничка сметка. Ние ќе ви го објасниме процесот за креирање на таква сметка веднаш, за да се осигурате дека ги имате билетите кои ги сакате точно кога ги сакате.

Кога се ќе биде сетирано само треба да ги ставите билетите во вашата кошничка и потоа ќе можете да ги купите сите одеднаш. Можете дури да додадете билети од различни игри во вашата кошничка наеднаш и ќе можете да ги купите сите одеднаш.

Штом ќе се одлучите кои билети ги сакате ќе бидете спремни и ќе можете да чекате да видите што се случува со вашите билети. Тие што ќе ги купите ќе се појават во вашата корисничка сметка веднаш и потоа можете да проверите дали се добитни.

Ќе ви испратиме емаил ако освоите нешто и ќе можете да видите во корисничката сметка кои броеви сте ги погодиле на извлекувањето. Добивките до €2500 ќе се појават во вашата корисничка сметка веднаш, а за поголеми добивки, нашата поддрѓка ќе мора да направи малку бирократија и парите ќе ви бидат директно префрлени.

Tier Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 2
Награда : 43,20 % споделено (or 27,00 %)
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 139.838.160
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 3,95 % споделено
Проценето: 303.798 €
Шанса за добивка : 1 во 6.991.908
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 0,92 % споделено
Проценето: 31.448 €
Шанса за добивка : 1 во 3.107.514,7
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 2
Награда : 0,45 % споделено
Проценето: 3.076 €
Шанса за добивка : 1 во 621.502,9
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 0,48 % споделено
Проценето: 164 €
Шанса за добивка : 1 во 31.075,2
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 2
Награда : 0,67 % споделено
Проценето: 102 €
Шанса за добивка : 1 во 14.125,1
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 0,38 % споделено
Проценето: 59 €
Шанса за добивка : 1 во 13.811,2
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 2
Награда : 1,75 % споделено
Проценето: 19 €
Шанса за добивка : 1 во 985,5
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 1,85 % споделено
Проценето: 14 €
Шанса за добивка : 1 во 706,3
Награда#10X Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 3,50 % споделено
Проценето: 12 €
Шанса за добивка : 1 во 313,9
Награда#11XI Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 2
Награда : 4,95 % споделено
Проценето: 10 €
Шанса за добивка : 1 во 187,7
Награда#12XII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 14,85 % споделено
Проценето: 8 €
Шанса за добивка : 1 во 49,3
Награда#13XIII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 0
Награда : 18,25 % споделено
Проценето: 4 €
Шанса за добивка : 1 во 21,9
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 12,98