Како да играте лотарии од други земји

Повеќе лотарии и џекпоти за сите да играат!

Одлични новости за сите лото фанови ширум светот – Повеќе не се сте ограничени на вашата национална лотарија! Дали се сеќавате кога лотаријата првпат почна да станува популарна? Нависнина не беше одамна кога сите почнаа да ги играат нивните локални и национални лотарии. Но тоа е се што ни беше дозволено. Се што можевте да гледате беа вашите национални опции.

Претходно, ви беше забранет пристап до интернационални лотарии. Дури не можевте ниту да купите билети за овие лотариски џекпоти во вашите земји. Но, интернетот го реши тој проблем. Овде во RedFoxLotto.com, можете да играте бројни интернационални лотарии онлајн. Но како да играте лотарија онлајн?

Купување на билети за лотарија онлајн

играјте и добијте онлајн

RedFoxLotto.com е курирска услуга за лотариски билети без разлика од каде сакате да ги земете. Всушност, имаме агенти во многу различни земји каде се одржуваат големите лотарии и тие се грижат за купување на билетите кои ги сакате, целосно локално.

Вие, клиентот, можете да нарачате билети од нас онлајн. Само одете на нашиот вебсајт и ќе ви дадеме опции како вие да ги играте овие интернационални лотарии директно.

Секако, можете да ги одберете вашите броеви. Исто така одлучувате колку комбинации на броеви сакате да играте и за колку извлекувања треба да биде валиден вашиоот билет. Се плаќа онлајн, на пример, со кредитна картичка, Биткоин или друг метод на плаќање кој може да се најде на нашиот сајт. Па, ако сте спремни да ги одберете вашите броеви, само кликнете на коцкитеo за да ги изберете. Ако сакате ние да ги одбереме броевите, само одберете ја ‘Брз избор’ опцијата и ние ќе ви дадеме случајни броеви.

Кои игри да ги играм

исплата онлајн лотарија

Секако можете да учествувате во повеќе од една интернационална лотарија во исто време ако играте лотарија онлајн. Па, ако поминете преку опциите кои ги нудиме и најдете неколку кои ве интересираат, тоа е одлично. Препорачуваме да го одберете најголемиот џекпот во било кое време, или двата најголеми, или уште повече.

На пример, доста често, и Powerball US i Mega Millions US имаат огромни џекпоти во исто време. Џекпотите редовно достигаат $500 милиони во САД. Дури имало и џекпоти поголеми од 1.5 милијарда во минатото.

Всушност, овие две лотарии се помеѓу најголемите во светот. Па, зошто не би им дале шанса и да видите дали може да вид се посреќи и да добиете многу? Друго нешто: многу популарна опција е да се играат истите броеви во повеќе лотарии во истата недела.

Ако не добиете на една лотарија, можеби вашите броеви се среќни во друга? Ова е паметен начин да ги зголемите шансите за добивка со вашите среќни броеви. Овој метод го прави играњето на лото уште повозбудливо!

Зошто да играм Лото интернационално?

Секој кој игра интернационално лото ги користи неговите средства на попаметен начин. Некои играчи на лотарија купуваат билети за националната лотарија секоја недела, без разлика колкав е џекпотот. Математиката и логиката ви кажуваат дека е подобро да се купи билет за лотарија со џекпот од 200 милиони, наместо за лотарија со награда од 2 милиони. Ова е точно дури и кога цената на онлајн билетот е поголема од цената на билетот за вашата локална лотарија. Ќе имате слични шанси за добивка, но ако добиете ќе имате шанса за нешто многу поголемо.

Секако, за нашата услуга, мораме да наплатиме повисока цена бидејќи имаме трошоци. И ние сакаме да заработиме малку. Но да претпоставиме дека билетот за онлајн лотарија чини 4.50 – 5.00€ и џекпотот е 200 милиони. За националната лотарија плаќате €2.00 и имате џекпот од 10 милиони. Што е подобро и има повеќе смисла? Па, одговорот на ова прашање најверојатно е очигледен. Играњето интернационално лото и со тоа можноста да се игра онлајн за поголеми џекпоти едноставно има повеќе смисла!

Како Ви исплаќаме

RedFoxLotto.com исто така гарантира дека ќе ги добиете вашите добивки. Не наплаќаме провизија, освен мала сума во случај на банкарски трансфер на пари. Тоа значи дека не треба да се грижите дека ќе ви земеме дел од парите кои ќе ги освоите. Штом платите за билетот се што ќе освоите е ваше.

Многу од нашите клиенти веќе освоиле награди преку нас. Некои од нив си ги променија животите со добиената сума! Знаеме дека ќе имате голема шанса за добивка на голема награда или барем добивка која не би ја добиле ако продолжевте да ги играте лотариските игри кои можете да ги играте во вашата земја.

Ова се причините зошто станува се попопуларно да се игра лотарија онлајн. И сега е вашиот ред да освоите еден од мега-џекпотите – што чекате? Можете да бидете голем добитник за кратко време!