Mega Millions резултати

5
35
42
58
66
22
Проценет џекпот: 226.000.000 US$
Ред Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 US$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   0 Исплата по добитник:   1.000.000,00 US$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   10 Исплата по добитник:   10.000,00 US$
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   362 Исплата по добитник:   500,00 US$
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   969 Исплата по добитник:   200,00 US$
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   23.004 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   20.304 Исплата по добитник:   10,00 US$
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
1+ 1
Добитници:   163.586 Исплата по добитник:   4,00 US$
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
0+ 1
Добитници:   408.880 Исплата по добитник:   2,00 US$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   617.115 :   2.379.984,00 US$

Дали ги барате резултатите од последното извлекување на Mega Millions USA САД ? Овде можете да ги најдете, како и архива со броевите од претходните извлекувања.

Mega Millions џекпот

резултати на лотарија

Минималниот џекпот во Mega Millions лотаријата $ 40 милиони. Тоа значи дека ако некој го освои џекпотот деес тогаш на наредното извлекување ќе почне пак од $40 million. Така најмалиот износ (пред данок, секако), кој можете да го освоите е $40 милиони.

Вистината е дека џекпотот станува голем доста брзо за US Mega Millions. Највисокиот џекпот кој бил достигнат на Mega Millions изнесува над 1.5 милијарди! Тоа дефинитивно е број кој секој во САД сака да го освои, па така милиони билети се продаваат, но тие не се единствените кои можат да се приклучат на процесот.

Mega Millions нивоа на награди

pекпот на Мега Милиони

Од нашата табела исто така можете да ги видите и другите нивоа на награди и износите. Сепак, со Mega Millions можете да освоите нешто дури и ако ја погодите самоe Mega Ball или ако погодите само 2 од регуларните броеви. Тоа значи дека имате добри шанси за добивка.

Играње на Mega Millions

Ако стре спремни да почнете да играте Mega Millions но не сте од САД, ќе ви треба начин да купите билет, зар не? Ние ќе ви помогнеме да го добиете билетот кој што го сакате. Вие ќе треба да подесите корисничка сметка кај нас и да ги купите билетите и тоа е се од ваша страна. Оттаму, ние ќе се погрижиме да го набавиме билетот за вас.

За кратко откако ќе го купите билетот, ќе се прикаже во вапата корисничка сметка и ќе можете да видите и дали сте освоиле нешто, бидејќи го олеснуваме наоѓањето на резултати од Mega Millions и добитни броеви во нашиот систем. Сите погодени броеви од вашиот билет ќе бидат означени. Така, ќе биде лесно веднаш да видите колку броеви сте погодиле!