Powerball резултати - 24 септември 2023 02:59:00 UTC

1
12
20
33
66
21
Проценет џекпот: 750.000.000 US$
Tier Натпревар
Х
+
Х
Добитници Исплата по добитник
Награда#1 I Натпревар
Х
Х
:
5+ 1
Добитници:   0 Исплата по добитник:   0,00 US$
Награда#2 II Натпревар
Х
Х
:
5+ 0
Добитници:   3 Исплата по добитник:   1.000.000,00 US$
Награда#3 III Натпревар
Х
Х
:
4+ 1
Добитници:   30 Исплата по добитник:   50.000,00 US$
Награда#4 IV Натпревар
Х
Х
:
4+ 0
Добитници:   846 Исплата по добитник:   100,00 US$
Награда#5 V Натпревар
Х
Х
:
3+ 1
Добитници:   2.249 Исплата по добитник:   100,00 US$
Награда#6 VI Натпревар
Х
Х
:
3+ 0
Добитници:   56.363 Исплата по добитник:   7,00 US$
Награда#7 VII Натпревар
Х
Х
:
2+ 1
Добитници:   45.366 Исплата по добитник:   7,00 US$
Награда#8 VIII Натпревар
Х
Х
:
1+ 1
Добитници:   340.399 Исплата по добитник:   4,00 US$
Награда#9 IX Натпревар
Х
Х
:
0+ 1
Добитници:   799.932 Исплата по добитник:   4,00 US$
Вкупна сума: Вкупно добитници:   1.245.188 :   10.082.927,00 US$

Каде да ги најдете добитните броеви за Powerball

резултати на лотарија

На нашиот сајт ги прикажуваме резултатите од Powerball и добитните броеви, за оваа недела и за минатите извлекувања.

Секако, нема да ви кажеме само за Powerball. Овде можете да ги проверите резултатите од светски најпопуларните лотариски игри. Но кога се работи за Powerboll, знаеме зошто сте заинтересирани. Секој кој ги има потребните броеви на неговиот билет е мултимилионер. Можете исто така да ги проверите добитните броеви од минатите извлекувања во нашата архива.

Powerball џекпот

Победник на лотарија во Powerball

Џекпотот за Powerball почнува со минимум од $ 40,000,000. Но рекордот за сега стои на неверојатни $1,500,000,000, или $1.5 милијарда! Всушност, ретко се случува некој да го освои минималниот џекпот за Powerball. Иако не оди над $1 милијарда многу често, неретко се случува да дојде навистина близу до милијарда.

Powerball награди и Powerball добитници

Има девет нивоа на награди во Powerball. Стотици илјади играчи добиваат во секое извлекување. Ги прикажуваме и добиените износи истоа така. Ако погодите барем 2 од другите броеви, и вие ќе добиете награда.

Земање на билет

Ако хи барате резултатите од Powerball и добитните броеви, тогаш најверојатно барате начини да ја играте играта, зар не? Па, за ваша среќа, не е многу тешко. Можеме да ви ги набавиме билетите кои ги сакате за кратко време.

Нашиот процес за набавка на билети е само неколку едноставни чекори. Првиот е дека треба да одлучите која игра сакате да ја играте.

Следно, ги бирате броевите за вашиот билет. Нашиот систем дури ќе ви каже ако треба да одберете повеќе или помалку броеви на вашиот билет за тој да биде валиден.

Оттаму, креирате корисничка сметка, ако веќе немате и ја подесувате сметката за плаќање. На крај, го кликате копчето за да ги купите билетите и ние ќе се погрижиме за се останато.

  • Исплата

Па, што се случува откако ќе ги проверите резултатите и ќе дознаете дека сте добиле нешто? Па, ако добиете мала сума на пари, таа веднаш ќе биде депонирана во вашата сметка. Ако добиете голема сума, тогаш нашиот тим за поддршка ќе ве контактира да дознае како би сакале да ги примите парите.