EuroMillions

Како да играте Euromillions од Македонија

39.000.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 Lucky Stars numbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Euromillions е интернационална лотарија која може да се игра во девет европски земји. Меѓутоа билетите за Euromillions лотаријата не можат да се купат во други земји, особено не во неебропски земји.

Покрај Eurojackpot, Euromillions е најголемата лотарија во Европа. Оваа лотарија е основана во 2004. До сега рекордниот џекпот изнесува € 190 милиони. Бил освоен од единствен, непознат играч во Октомври 2014.
евромилиони онлајн
Euromillions лото извлекувањата се одржуваат во Париз секој вторник и четврток. За да го освоите џекпотот, билетот мора да ги прикажува точните 5 броеви од 1 до 50, како и “среќната ѕвезда”, број помеѓу 1 и 12. Секако, има и други нивоа на добивки. За најмалата добивка мора да имате погодени 2 од 5 главни броеви.

Како функционира онлајн купувањето на билети за Euromillions?

За да играте Euromillions онлајн од Македонија, се што треба да направите е да кликнете на Euromillions на нашиот вебсајт. Потоа одберете ги вашите броеви. Исто така постои опција “Брз избор”. Со еден клик на маусот генераторот на случајни броеви ќе ги одбере вашите броеви. Сеуште можете рачно да ги измените одбраните броеви ако сакате. Потоа, додадете билето колку што сакате.

Ако сакате, можете да додадете повеќе билети во вашата нарачка. Вашата нарачка може да содржи билети и од други лотарии. Многу од нашите клиенти играат различни интернационални лотарии во исто време. Повеќето луѓе од Македонија ги одбираат нивните лотарии врз основа на големината на џекпотот.

Потоа, следете ги инструкциите на нашиот вебсајт за да ја направите нарачката и да платите онлајн.

Предности на играње на интернационални лотарии како Euromillions од Македонија

Удобноста настрана, еве една од најголемите предности на играње на интернационални лотарии од Македонија. Можете да ги искористите парите за лотарија попрофитабилно со купување на билети за оние лотарии чии џекпоти моментално се доволно високи. Нема чекање со недели за џекпотот на лотаријата да стане доволно висок во вашата семја. Можете да изберете многу поголем џекпот онлајн во секое време. Всушност, повежето земји на светот имаат лотарии чии џекпоти никогаш не достигаат ниту дел од џекпотите на светските лотарии.
игра онлајн

Поради фактот дека има две неделни извлекувања, Euromillions џекпотот расте доста брзо. Од оваа причина можеби ќе сакате да ја активирате опцијата за вашите билети да учествуваат во неколку последователни извлекувања. Ова може да се направи во процесот на вашата онлајн нарачка. Оваа опција ви е достапна пред нарачката да се комплетира. Па така секогаш имате шанса да играте за џекпот на наредното извлекување. Следното извлекување можеби нема освојувач на главната награда.

Па ако џекпотот во Македонија не е толку привлечен во моментот, зошто да не си ја пробате среќата со онлајн билети за Euromillions?