За Mega Millions

Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)

Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)
1
5
7
22
24
8
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
среда 03:00 UTC Локално време на лотарија: вторник 23:00 GMT-4
сабота 03:00 UTC Локално време на лотарија: петок 23:00 GMT-4
Опсег на погодоци 5/70 + 1/25
Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4): Последни Резултати (11.6.2024 23:00:00 GMT-4)
1
5
7
22
24
8

Мега милиони онлајн

Позната како “Големата игра” до 2002, оваа лотарија на 44 СД држави сега е позната ширум светот како Mega Millions. Две извлекувања неделно(секој вторник и петок) се одржуваат за оваа цел. Ако немате слушнато за оваа игра или ако не сте и давале внимание до сега, дефинитивно ќе сакате подетално да погледнете и да видите како можете да купите билети за оваа.

Дефинитивно ќе биде наградата што сакате да ја освоите и претставува супер лесна игра за да ја играте и од Македонија. Тоа го прави вин-вин за вас купувањето на Mega Millions билети онлајн.

Mega Millions џекпот

Mega Millions е позната за високите џекпотови. Во 2018, рекорден џекпот од над $1.5 милијарди беше освоена од еден среќник. Тоа е дефинитивно типот на џекпот кој сакате да го освоите, зар не? И шансите дефинитивно не се толку лоши како за некои други џекпотови.

Она што е уште подобро за Mega Millions е дека џекпотите секогаш ќе бидат високи. Всушност, џекпотот почнува на $40 милиони. Па, дури и ако го освоите основниот џекпот пред да почне да се зголемува (што ретко се случува), секако ќе имате суепр исплата.

Ако го освоите џекптот подоцна, како што почнува да се зголемува, можете да освоите уште повеќе. Уште подобро, овие џекпоти растат брзо. Па тоа што почнува со $40 милиони денес лесно може да биде над $100 милиони за само една недела или помалку. Оттаму може да расте за стотици милиони долари и може пак да стигне до милијарда. Тоа дефинитивно вреди за инвестиција од неколку долари за купување на неколку билети, зар не?

На нашиот вебсајт имате шанса да купите Mega Millions билети од Македонија. Само одберете ги вашите броеви, купете го вашиот билет и чекајте ги резултатите од извлекувањето. Ние ќе ви ги објасниме некои од основните чекори и она што е потребно да почнете за само минута, но ајде да се фокусираме на самиот Mega Millions, може?

Правилата на Mega Millions

купи билети преку Интернет

Правилата на Mega Millions се едноставни. Треба да одберете 5 броеви помеѓу 1 и 70, плус дополнителен MegaBall број. Сите броеви мора да се погодат за да се добие џекпотот. Тоа не значи дека не можете да освоите ништо ако не го добиете џекпотот. Има голем број на различни награди кои можете да ги освоите. Со Mega Millions можете да добиете во девет различни нивоа на награди.

Она што е баш супер е дека можете всушност да добиете со погодок на еден единствен број, се додека тој број е MegaBall-от. Ако го погодите тој број ќе добиете автоматска награда и тоа е само почеток. Можете да добиете навистина мали награди кои само ќе ви ги вратат парите кои сте ги потрошиле на билетот или пак можете да добиете големи награди кои се сепак помали од самиот џекпот.

Плус, секоја награда под џекпотот се освојува посебно. Тоа значи дека не мора да ги делите парите ако некој друг ја добие таа награда исто така.

Купување на Mega Millions билет онлајн

Дали сте спремни да го купите вашиот прв Mega Millions билет онлајн? Ако сте, тогаш дефинитивно ќе сакате да ги погледнете чекорите потребни за да го направите тоа. Го правиме колку што е можно полесно бидејќи знаеме дека сакате да го купите вашиот билет, да учествуватe во извлекувањето покрај сите други работи во животот. Затоа го правиме тоа во само неколку чекори.

Првиот чекор е одлучување што ќе купите. Ако сакате да купите Mega Millions билети онлајн ќе биде лесно. Само најдете ја играта и одете во страницата за неа.

Ако сакате да купите билети за други игри ќе можете да ги видите сите нив исто така, како и нивните моментални џекпоти на истиот екран и може да одите во секоја од нив посебно исто така. Ова ја прави одлуката многу лесна кога ги бирате билетите кои ги сакате.

Штом сте на страницата ќе можете да дознаете повеќе за Mega Millions и потоа можете да ги одберете броевите кои сакате да ги одиграте. Ако имате специфични броеви кои ги сакате, можете да ги одберете на тој екран. Ако имате само неколку броеви и сакате другите да бидат случајно избрани, тоа исто така е опција. Или можете да одберете целосно случаен билет. Се ќе зависи од вас. Во секој случај, ќе знаете дали имате доволно броеви, премалку или премногу бидејќи ќе се осигураме дека вашиот билет е валиден пред да продолжите кон следната страница.

Процес на плаќање

Откако ги одберете вашите Mega Millions билети можете да ги додадете во вашата кошничка и да одберете дополнителни билети ако сакате, или може да продолжите со процесот на наплата. Кога плаќате ќе ви треба корисничка сметка кај нас, но ние го направивме тоа многу лесно за подесување исто така.

Само пополнувате некои основни информации за вас за да можете да ги подигнете наградите од Македонија ако има потреба.

Тоа е се. Ја потврдувате нарачката, ги добивате билетите и тие ќе се појават во вашата корисничка сметка за да можете да ги гледате и да видите дали сте добитници. Дури ќе ви пратиме и емаил ако вашиот билет е добитен и ќе прикажеме во вашата корисничка сметка кои броеви сте ги погодиле во извлекувањето.

Ред Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 302.575.350
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 1.000.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 12.607.306
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 10.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 931.001
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 500 US$ Шанса за добивка : 1 во 38.792
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 200 US$ Шанса за добивка : 1 во 14.547
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 606
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 10 US$ Шанса за добивка : 1 во 693
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 89
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 2 US$ Шанса за добивка : 1 во 37
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 24,12