Saturday Lotto

Играјте Saturday Lotto Австралија

30.000.000 AUD

Можете да нарачате само неколку4 редови.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Play Saturday Lotto Australia online

Оддалеченоста повеќе не претставува пречка за да го играте Saturday lotto бидејќи не само тие што се во Австралија, туку и сите други ширум светот можат да учествуваат во лотаријата.

Како да играте онлајн

Само отворете корисничка сметка на RedFoxLotto, одберете ги вашите омилени 6 броеви од 45 и потоа вашиот билет ќе биде купен. Откако ќе одиграте, ќе добиете известување по емаил за потврда на вашиот билет.

Лотарија во Австралија сабота

Плаќањето за билети е лесно како одбирање на вашите броеви бидејќи има повеќе опции за плаќање кои им се достапни на корисниците.

Извлекувањето за Saturday lottery се одвива секоја сабота навечер и 6 главни и 2 екстра броеви се во игра.