La Primitiva

Како да учествувате во La Primitiva

3.600.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 3.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Шпанската неделна лотарија La Primitiva

Ла Примитива игра онлајн

La Primitiva е шпанска лотарија која често ја помешуваат со El Gordo. La Primitiva е неделна шпанска лотарија со извлекувања секој четврток и сабота. Можете да одберете 6 проеви од 49 за само няколко числа.

Каде можам да играм La Primitiva онлајн?

победи Ла Примитива

Ако сакате да играте La Primitiva од Македонија, можете да го направите тоа овде на нашиот сајт.

После поплнувањето на вашата нарачка на билет, треба да креирате корисничка сметка кај нас и да платите онлајн. Не заборавајте да го проверите вашето дојдовно сандаче на вашиот емаил за да го најдете линкот за потврда на вашата регистрација. Секако, можете секогаш да се вратите и да играте повеќе лотарии.