Thunderball

Играјте Thunderball Lotto онлајн

500.000 GBP

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Одберете 5 броеви and 1 Thunderball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Thunderball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Thunderball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Thunderball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Thunderball number ОК Се обработува...
Сума:

Со оваа игра можете да одберете пет регуларни броеви плус еден бонус број. Секој од регуларните броеви морад а биде помеѓу 1 и 39. Секој од Thunderball броевите мора да биде помеѓу 1 и 14.

Проверка на добитните броеви

играј гром на Интернет

Штом ќе купите билет ќе сакате да знаете дали сте освоиле нешто, зар не? Се што треба да направите е да ги проверите добитните броеви онлајн, на вашето омилено место. На пример, RedFoxLotto.com.