SuperEnalotto

Италијанското SuperEnalotto

49.000.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Сума:

Како да играте SuperEnalotto

Супереналото да игра онлајн

Основните правила на оваа Италијанска лотарија се поприлично едноставни. Само бирате 6 броеви од 1 до 90, го добивате вашиот билет и се што треба да направите е да чекате и да ги проверите извлечените броеви. Фактот дека има вкупно 90 броеви од кои можете да бирате значи дека шансите да ги погодите сите се прилично ниски. Всушност веројатноста е 1 во 622 милиони.

Тоа е и причината зошто поминуваат недели, ако не и месеци, пред да се освои џекпотот. Имајте предвид дека кога играте Superenalotto на RedFoxLotto, не мора да бидете во Италија или да бидете италијански граѓанин. Онлајн билетите учествуваат во извлекувањето без разлика од која земја доаѓате или која националност сте.

Зголемете ги вашите шанси за добивка

победи Супереналото

Статистички, повеќе од 70% од лотариските награди биле освоени од повисоки броеви. Сите користат датуми на раѓање, па кога ќе се извлечат помали броеви, има повеќе добитници и помала исплата по добитник.