Lotto 6aus49

Учествувајте во Lotto Germany

17.000.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Сума:

Како да го играте германското лото 6aus49 онлајн

Лото Германија на Интернет

Кога ќе се одлучите дека сакате да го играте германското лото, посетете го RedFoxLotto.com за да почнете.

Бирање на вашите броеви

Штом сте спремни да играте можете да одберете 6 броеви помеѓу 1 и 49 и еден помеѓу 0 и 9.

Дали освоивте

Исто така можете да дознаете дали сте освоиле онлајн, и тоа е полесно од што мислите. Се што треба да направите е да се најавите на вашата сметка и да ја проверите секцијата за билети да ги видете извлечените броеви и споредба со вашите броеви.