Како се купуваат онлајн билети за лотарија – процес на купување

Земја Лотарија Извлекување Опсег на погодоци Победнички коефициенти Очекуван Џекпот  
Бразил Quina Следно Извлекување: 22.6.2024 Опсег на погодоци: 5/80 Победнички коефициенти: 1 во 34,18 Очекуван Џекпот: 220.000.000,00 R$ Информација Играј
Австралија Oz Lotto Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 7/47 Победнички коефициенти: 1 во 51 Очекуван Џекпот: 15.000.000,00 AUD Информација Играј
Германија Lotto 6aus49 Следно Извлекување: 22.6.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 31 Очекуван Џекпот: 19.000.000,00 € Информација Играј
Австралија Powerball AU Следно Извлекување: 27.6.2024 Опсег на погодоци: 7/35 + 1/20 Победнички коефициенти: 1 во 44,38 Очекуван Џекпот: 4.000.000,00 AUD Информација Играј
ВБ Set For Life (UK) Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 5/47 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 12,4 Очекуван Џекпот: 3.600.000,00 GBP Информација Играј
Шпанија EuroDreams Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 6/40 + 1/5 Победнички коефициенти: 1 во 4,66 Очекуван Џекпот: 7.200.000,00 € Информација Играј
Австралија Weekday Windfall Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 AUD Информација Играј
Европа Eurojackpot Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 26,39 Очекуван Џекпот: 52.000.000,00 € Информација Играј
Европа EuroMillions Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,98 Очекуван Џекпот: 213.000.000,00 € Информација Играј
Свет GG World Lottery Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 101.833.373,00 US$ Информација Играј
Свет GG World X Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 10.000.000,00 US$ Информација Играј
Свет GG World Million Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/50 + 2/12 Победнички коефициенти: 1 во 12,97 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј
САД Mega Millions Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/70 + 1/25 Победнички коефициенти: 1 во 24,12 Очекуван Џекпот: 97.000.000,00 US$ Информација Играј
Австралија Saturday Lotto Следно Извлекување: 29.6.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 85,44 Очекуван Џекпот: 30.000.000,00 AUD Информација Играј
Италија SuperEnalotto Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 6/90 Победнички коефициенти: 1 во 20,58 Очекуван Џекпот: 39.700.000,00 € Информација Играј
ВБ UK Lottery Следно Извлекување: 26.6.2024 Опсег на погодоци: 6/59 Победнички коефициенти: 1 во 9,27 Очекуван Џекпот: 8.800.000,00 GBP Информација Играј
Франција French Lotto Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 5/49 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 5,99 Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
ВБ Thunderball Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 5/39 + 1/14 Победнички коефициенти: 1 во 13 Очекуван Џекпот: 500.000,00 GBP Информација Играј
Шпанија La Primitiva Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 48.000.000,00 € Информација Играј
Бразил Mega-Sena Следно Извлекување: 25.6.2024 Опсег на погодоци: 6/60 Победнички коефициенти: 1 во 2.297,56 Очекуван Џекпот: 86.000.000,00 R$ Информација Играј
САД Powerball Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 5/69 + 1/26 Победнички коефициенти: 1 во 24,87 Очекуван Џекпот: 84.000.000,00 US$ Информација Играј
САД Lotto America Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 5/52 + 1/10 Победнички коефициенти: 1 во 9,63 Очекуван Џекпот: 3.630.000,00 US$ Информација Играј
Унгарија Унгарско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.500.000,00 € Информација Играј
Latvia Латвиско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 62 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 600.000,00 € Информација Играј
Австрија Lotto Austria Следно Извлекување: 26.6.2024 Опсег на погодоци: 6/45 Победнички коефициенти: 1 во 12 Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
Франција Француско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Шпанија BonoLoto Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 6/49 Победнички коефициенти: 1 во 8,43 Очекуван Џекпот: 1.300.000,00 € Информација Играј
Шпанија El Gordo Следно Извлекување: 30.6.2024 Опсег на погодоци: 5/54 Победнички коефициенти: 1 во 6,16 Очекуван Џекпот: 16.900.000,00 € Информација Играј
Finland Финско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 2 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 2.000.000,00 € Информација Играј
Greece Грчко Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 12 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 € Информација Играј
Полска Полско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 500.000,00 US$ Информација Играј
Slovakia Словачко Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 7 / 80 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 7.200,00 € Информација Играј
Свет GG World Keno Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 70 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 1.000.000,00 US$ Информација Играј
Czechia Чешко Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 2 – 7 / 60 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 50.000,00 € Информација Играј
Италија Италијанско Кено Следно Извлекување: 24.6.2024 Опсег на погодоци: 1 – 10 / 90 Победнички коефициенти: - Очекуван Џекпот: 5.000.000,00 € Информација Играј

како да купите билети за лотарија преку Интернет

Спремни сте да купуте билети за лотарија од било каде во светот? Или можеби сеуште не сте сигурни дали сте спремни. Можеби не сте баш сигурни дали навистина ќе биде забавно за вас. Или можеби не знаете каков ќе биде процесот.

На нашиот вебсајт, можете да купите лото билети онлајн од најголемите лотарии во светот, не само билети кои сте навикнати да ги купувате во вашиот град. За нас, тоа ги вклучува Mega Millions и Powerball од САД, EuroMillions, Eurojackpot, El Gordo и La Primitiva од Шпанија, Superenalotto од Италија и многу други.

Она што е уште подобро за купување на овие билети од нашиот онлајн систем е тоа што можете да ги имате вашите билети со само четири едноставни чекори. Не мора да се грижите дека ќе треба многу работа само за да купите билет од целосно различна земја. Купувањето на билет онлајн ќе го направи ова лесно за вас.

Еве како функционира купувањето на билети онлајн во четири лесни чекори:

Чекор 1 – Бирање на лотарија

Во RedFoxLotto.com, одберете лотарија за која сакате да купите билет. На нашата почетна страница можете да ги видите лотариите организирани според висината на моменталниот џекпот. Така, можете да одлучите за која навистина вреди да купите билет и дури и да ги споредите различните лотарии да добиете повеќе информации за нив.
Ако одите во секоја од страните ќе можете да видите кога се извлекувањата, колку изнесуваат и каков е процесот на бирање на бореви. Па така никогаш нема да одите на слепо.

Чекор 2 – Одберете ги вашите броеви

Користете го маусот за да ги одберете броевите кои ги сакате. Квадратчињата ќе ви кажат колку броеви ви требаат и исто така ќе ви кажат ако ви требаат специјални броеви (како Powerball или Mega број). Ако не сакате да ги одберете вашите броеви можете да ја користите “Брзо бирање” опцијата за да одберете случајни броеви.

Кога ќе одберете случајни броеви, пак вие го имате крајниот збор. На пример ако добиете 2 броја кои не ги сакате, можете да ги замените тие со други. Исто така можете првин да внесете неколку ваши броеви па потоа да ги одберете другите по случаен избор.
Не треба да се грижите дали сте одбрале премалку или премногу броеви. Во таков случај системот ќе ве извести и ќе ви побара да додадете или отстраните броеви пред да го купуте билетот. Толку е едноставно.

Потоа можете да купите повеќе билети за други лотарии и да ги додадете на вашата нарачка. Кога ќе ги завршите сите билети, кликнете на “Плати сега”. Можете да купите повеќе билети од една лотарија или билети од било која комбинација на лотарии во вашата кошничка и на крајот на процесот да платите за сите одеднаш и со една нарачка.

Чекор 3 – Пријава или најава

Сега треба да се пријавите за корисничка сметка со нас за да купите лото билети онлајн. За ова, ни требаат неколку информации од вас. Ова е за ваша безбедност бидејќи сакате да бидете известени во случај на добивка. Ако веќе сте пријавени кај нас, треба само да се најавите со вашата корисничка сметка. Ако ја имате заборавено вашата лозинка, ве молиме користете ја функцијата “Заборавена лозинка?”.

Чекор 4 – Плаќање

Во вашата корсиничка сметка, одберете го методот на плаќање кој ви одговара. Опциите за плаќање може да се разликуваат врз основа на вашата земја на престој. Mastercard, Visa, инстант банкарски трансфер, Bitcoin, Neteller, Skrill и Paysafecard се само некои од опциите за плаќање. Само одерете ја таа што ја сакате и кликнете на копчето за купување.

После плаќањето, ќе добиете емаил кој ја потврдува нарачката на вашата регистрирана емаил адреса. Тоа е за да бидете сигурни дека нарачката е направена и дека сте спремни за извлекувањето.

плати билет преку Интернет

Кога сте регистрирани, можете да депонирате одредена сума пари на вашата корисничка сметка за да можете да купувате билети подоцна. Тоа е супер едноставен процес бидејќи сакаме да се осигураме дека можете брзо да ги купите билетите што ги сакате. Секако, можете исто така само да додадете некои лотариски билети во вашата шопинг кошница и потоа да платите за нив за да ја комплетирате вашата нарачка.

Четири чекори и само неколку минути и ќе бидете спремни и ќе го очекувате извлекувањето. И не треба да се грижите за испуптање на било што исто така, бидејќи ќе бе известиме веднаш ако освоите нешто.

Секако, ако сакате да проверите самите секогаш можете да одите на вашата корисничка сметка и ќе можете да ги видите купените билети и на кои игри се однесуваат.

Откако ќе ги купите билетите преку Интернет

Ако сте освоиле нешто или сте погодиле некои броеви после извлекувањето ќе ви ги покажеме погодените броеви и ќе ве известиме во вашата корисничка страна дека сте добитници. Ако добиете износ под €2500, ќе ја добиете таа сума како кредит на вашата корисничка сметка веднаш. Потоа можете да ги повлечете средствата, или да ги користите за нови билети. Исто така ќе ги процесираме и поголемите добивки за вас – само што процесот е малку поразличен

Играњето на лото со нас е толку едноставно и ќе биде многу поинтересно од се што сте играле до сега, затоа што ќе имате многу повеќе опции.