Играјте El Gordo

El Gordo е уште една многу популарна шпанска лотарија која можете да ја играте онлајн било каде. Оваа лотарија е најпозната по Божиќното издание, но доста привлечно е и неделното извлекување.

Ел Гордо Шпанија игра онлајн

El Gordo Божиќно изданние

За оваа лотарија, 100 000 нумерирани билети се продаваат. Цената за еден цел билет е 200€. Но, делови, така наречените “Decimos” може да се купат исто така.

Штом билетите за оваа лотарија се достапни, можете да играте El Gordo овде на нашиот сајт. Овој наш онлајн лото сервис исто така е достапен и за играчите од Македонија.