За Powerball

Последни Резултати (22.5.2024 22:59:00 GMT-4)

Последни Резултати (22.5.2024 22:59:00 GMT-4)
5
16
18
26
67
4
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја САД Распоред
вторник 02:59 UTC Локално време на лотарија: понеделник 22:59 GMT-4
четврток 02:59 UTC Локално време на лотарија: среда 22:59 GMT-4
недела 02:59 UTC Локално време на лотарија: сабота 22:59 GMT-4
Опсег на погодоци 5/69 + 1/26
Последни Резултати (22.5.2024 22:59:00 GMT-4): Последни Резултати (22.5.2024 22:59:00 GMT-4)
5
16
18
26
67
4

Милиони играчи ширум светот ја играат играва. Уште повеќе, не само во САД, туку и онлајн од други земји како Македонија можете да изберете да купуте Powerball билети онлајн.

лотарија на powerball

Извлекувањата се секоја сабота и среда, што значи дека ќе имате двојно шанси да се вклучите и да купите билет. Она што е навистина возбудливо е дека најголемиот џекпот кој бил достигнат некогаш во Powerball е $ 1,586,400,000!

Powerball Lotto ширум светот

Со помош на нашиот вебсајт, сега можете да станете Powerball мултимилионер. Ви ја даваме шансата да купите Powerball билети онлајн. И се што треба да направите е да погледнете што вклучува нашиот систем. Ќе видите дека можете да стигнете од едноставно проверување на нашиот сајт до вашиот прв билет во вашата корисничка сметка во само неколку едноставни чекори. Па, да погледнеме подетално што треба да направите.

Првиот чекор е едноставно да ги видите сите различни лотариски игри кои ги нудиме. За ваша среќа, има голем број на билети и игри достапни за вас бидејќи сакаме да се осигураме дека можете да ги освоите сите одлични џекпотови. Па, сите најголеми игри ширум светот се достапни преку нашиот вебсајт за лото фановите во Македонија. Можете само да ги видите достапните игри и потоа да одлучите за која сакате да купите билети.

Кога ќе се одлучите за една игра (во овој случај за Powerball) само кликнете на линкот и одете на страницата. Ќе видите повеќе информации за играта и ќе видите информации за како да си купите билет. Се што е потребно е да ги изберете броевите кои ги сакате. Секако, можете исто така да одберете брз избор ако не знаете кои броеви ги сакате.

Со нашиот вебсајт, кога ќе почнете да ги одбирате вашите броеви ќе ви кажеме колку точно ви требаат и ќе се осигураме дека немате премногу или премалку за валиден билет. Исот така имате опција да изберете комбинација на случајно одбрани броеви и лично одбрани броеви како што сакате. Можете исто така да купите повеќе билети за играта.

Оттаму, ќе можете да ги додадете билетите во вашата кошничка и да одберете дополнителни билети од Powerball или од други игри кои сакате да ги играте. Потоа, само треба да ја подесите вашата корисничка сметка. Кога ќе го направите тоа, ќе би побараме некои лични информации кои ќе го направат купувањето на билети и подигањето на пари од вашата сметка побезбедно. Исто така ќе можете да ги подесите сите сметки кои сакате.

Правилата на Powerball

купи билети преку Интернет

Кога се работи за подесување на вашите Powerball билети сакате да знаете се за правилата кои треба да ги следите и како ќе го одберете билетот. Па, што треба да направите?

Мора да одберете 5 броеви помеѓу 1 и 69, плус еден Powerball број од 1 до 26. Сите шест броеви мора да бидат погодени на вашиот билет. Тогаш сте го освоиле џекпотот. Ако ги имате само првите 5 броеви, тогаш вашиот билет освојува награда од второ ниво. Тоа сеуште ве прави $ 1 милион побогати. Powerball џекпот добивките може да бидат исплатени наеднаш или во 30 годишни рати.

Купиете Powerball билет онлајн и освојте!

Па. што ќе се случи ако всушност го освоите Powerball џекпотот? Ќе биде навистина забавно и дефинитивно ќе бидете супер возбудени. Па, исто ќе треба да испланирате и патување од Македонија до Соединетите Држави бидејќи обожаваат да направат голема работа кога луѓето ќе освојат џекпот.

Тоа значи дека ќе се сликате, ќе ви дадат голем чек и многу повеќе, а ние ќе се осигураме дека сте спремни за тоа со билетот и информациите кои ќе ви бидат потребни да ја подигнете вашата награда.

Ако освоите награда од пониско ниво, само ќе ви ги префрлиме парите на вашата корисничка сметка па можете да ги повлечете на вашата сметка или да ги искористите за купување на други онлајн билети. Ако освоите поголеми награди но не џекпот, ќе добиете директен трансфер на вашата сметка и ќе стапиме во контакт со вас за да ве известиме што треба да направите и како да го направите сето тоа. Но како ќе знаете?

Ако продолжите да ја проверувате вашата корисничка сметка ќе можете да видите новисти за вашиот билет и ќе ги видите погодените броеви. Исто така ќе ги добиете парите за помалите награди веднаш на вашата корисничка сметка. Меѓутоа, за секоја освоена сума, ќе добиете емаил. Ова значи дека ќе можете едноставно да го проверите вашиот емаил и да видите дека сте добиле па да одите во вашата корисничка сметка веднаш.

Играње на нови игри

Ако сте спремни да почнете да играте и сакате да купите Powerball билети онлајн дефинитивно ќе сакате да ги проверите и другите опции кои ги имаме исто така. Всушност, ги имаме најжешките игри кои се играат било каде во светот и се што треба да направите е да одлучите која ќе биде вашата омилена и која сакате да ја пробате следна.

Па, проверете што се е достапно и како можете да ги земете сите билети кои ги сакате. И бидете сигурни да ги видите и сите информации кои можете да ги најдете за секоја од игрите, кога се извлекувањата, колку можете да освоите и многу друго.

Дали сакате да купите Powerball билети онлајн? Почнете токму сега, токму овде.

Tier Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : Џекпот Шанса за добивка : 1 во 292.201.338
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 0
Награда : 1.000.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 11.688.053,52
Награда#3III Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 1
Награда : 50.000 US$ Шанса за добивка : 1 во 913.129,18
Награда#4IV Натпревар
Х
+
Х
:
4 + 0
Награда : 100 US$ Шанса за добивка : 1 во 36.525,17
Награда#5V Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 1
Награда : 100 US$ Шанса за добивка : 1 во 14.494,11
Награда#6VI Натпревар
Х
+
Х
:
3 + 0
Награда : 7 US$ Шанса за добивка : 1 во 579,76
Награда#7VII Натпревар
Х
+
Х
:
2 + 1
Награда : 7 US$ Шанса за добивка : 1 во 701,33
Награда#8VIII Натпревар
Х
+
Х
:
1 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 91,98
Награда#9IX Натпревар
Х
+
Х
:
0 + 1
Награда : 4 US$ Шанса за добивка : 1 во 38,32
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 24,87