За SuperEnalotto

Супереналото да игра онлајн

Ова лото од италија беше претставено како “EnaLotto” во 50тите и потоа беше преименувано во SuperEnaLotto. Највисоката забележана добивка во Superenalotto беше € 177,729,043.16. Оваа лотарија има три извлекувања неделно – секој вторник, четврток и сабота.

SuperEnalotto ширум светот

Superenalotto не се игра само во Италија, но и од страна на онлајн играчи од други земји. Без разлика каде живеете, можете да купите билети за Superenalotto онлајн овде на нашиот вебсајт.

Правилата на SuperEnalotto

победи Супереналото

SuperEnaLotto е 6 од 90 игра, без дополнителни броеви. Со погодување на 6 броеви го освојувате џекпотот. Ако вашиот Superenalotto билет има барем 3 точни броеви, се квалификувате за една од пониските награди.

Последни Резултати (9.12.2023 20:00:00 CET)

Последни Резултати (9.12.2023 20:00:00 CET)
3
20
27
41
59
82
24
Земја Распоред Опсег на погодоци
Земја Италија Распоред
вторник 19:00 UTC Локално време на лотарија: вторник 20:00 CET
четврток 19:00 UTC Локално време на лотарија: четврток 20:00 CET
сабота 19:00 UTC Локално време на лотарија: сабота 20:00 CET
Опсег на погодоци 6/90
Последни Резултати (9.12.2023 20:00:00 CET): Последни Резултати (9.12.2023 20:00:00 CET)
3
20
27
41
59
82
24
Tier Натпревар
Х
+
Х
Награда Шанса за добивка
Награда#1I Натпревар
Х
:
6
Награда : 17,40 % споделено
Џекпот
Шанса за добивка : 1 во 622.614.630
Награда#2II Натпревар
Х
+
Х
:
5 + 1
Награда : 13,00 % споделено
Проценето: 311.000 €
Шанса за добивка : 1 во 103.769.105
Награда#3III Натпревар
Х
:
5
Награда : 4,20 % споделено
Проценето: 32.000 €
Шанса за добивка : 1 во 1.250.230
Награда#4IV Натпревар
Х
:
4
Награда : 4,20 % споделено
Проценето: 300 €
Шанса за добивка : 1 во 11.907
Награда#5V Натпревар
Х
:
3
Награда : 12,80 % споделено
Проценето: 25 €
Шанса за добивка : 1 во 327
Награда#6VI Натпревар
Х
:
2
Награда : 40,00 % споделено
Проценето: 5 €
Шанса за добивка : 1 во 22
Вкупно шанси за добивање било која награда : 1 во 20,58