Mega Millions

Играјте Mega Millions од Македонија

97.000.000 US$

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Одберете го типот на овој билет
Сума:

Не мора да патувате до САД за да ја играте Mega Millions лотаријата на САД. Можете да ја играте Mega Millions и од Македонија. Ќе ви ги обезбедиме вашите билети преку нашата онлајн услуга. Можете да ги нарачате од Македонија, на нашиот вебсајт. Еден од нашите агенти во САД ќе ги купу билетите (со броевите кои сте ги одбрале. Потоа, ќе добиете емаил од нас кој го потврдува вашето купување. Исто така ја спроведуваме и исплатата на вашите добивки. Проверете го ЧПП делот за повеќе детали за нашата услуга.

Правила на Mega Million лотарјата

mega millions онлајн

Играчите бираат пет броеви помеѓу 1 и 70, како и дополнителен број од 1 до 25. За да го освиоте џекпотот треба да ги погодите сите 6 броеви. За пет точни главни броеви, наградата е $ 1 милион.

Mega Millions џекпот

Mega Millions лотото е познато по брзорастечките џекпоти. Тоа е заради тоа што, од една страна, стотици милиони билети се продаваат секоја недела во САД. Но џекпотот обично не се добива неколку недели. Џекпотот секогаш започнува на најмалку $40 million. Обично почнува побавно, како $10-15 милиони по извлекување (има две извлекувања неделно).

Кога никој нема да ја освои главната награда, износот од 100 милиони се достигнува брзо. Штом тој праг е надминат, се продаваат повеќе билети од обично, бидејќи сега сите сакаат да играат лото. Џекпотот почнува да “експлодира”. Зголемувањата од 200 милиони до 500 милиони во рок од една недела се нормални. И ако џекпотот не бил освоен за време од 10 недели, тогаш дури ќе ја надмине сумата од 1 милијарда долари, што последен пат се случило на 10/19/2018. На крајот џекпотот беше освоен од единствен добитник на 10/23/2018, кога веќе изнесуваше 1.6 милијарди.

Кога големината на џекпотот е значителна, би било паметно да размислите за нарачување на вашиот булет онлајн, на начин што ќе ви дозволи да учествувате во повеќе последователни измени. На тој начин ќе се осигурате дека ќе бидете во игра и во наредното коло, за дури и поголеми можни добивки.

Важно е да се спомне дека освојувачот на џекпотот може да избира помеѓу две опции. Или избира да ја добие целата сума во 30 годишни исплати (со годишно зголемување од 5% заради инфлација), или избира да ја добие со еднократна исплата. Оваа сума за исплата би била помала од целата сума на џекпотот. Во секој случај, може да се направи исплата на банкарска сметка во Македонија.

Дали овие онлајн услуги се легални за играчи од Македонија?

Играјте од Македонија

Ова е 100% легално за играчи од сите земји, вклучувајќи ја и Македонија. Всушност, тоа е како да купите билет за Mega Millions додека престојувате во САД. Бидејќи билети за лотаријата на САД може да се продадат на секој кој е повозрасен од 18 години, странците може да добијат исто така. На крај, важно е единствено да го имате вашиот билет. Уште повеќе, ние ќе гарантираме дека ќе ги добиете вашите освоени пари. За поголеми добивки (повеќе од €2500) обиќно ќе добиете чек или банкарски трансфер на пари.

Меѓутоа, во случај да го освоите џекпотот, можно е да треба да патувате до САД, каде што ќе го примите чекот лично. Сигурно ќе бидете среќни и возбудени да одите на ова патување!

Дали следниот Mega Millions џекпот е резервиран за вас? Пробајте си ја среќата сега – не можете да добиете ако не купите билет!