UK Lottery

Играње на UK Lottery

3.900.000 GBP

Минимум редови за оваа лотарија е 3.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Играјте лотарија во Велика Британија преку Интернет Играњето на UK Lotto е особено лесно. UK Lotto се базира на 6/59 матрица. Тоа значи дека какоиграч треба да изберете 6 од 59 броеви. Добитникот на џекпотот мора да ги погоди сите броеви.

Совети за играње на UK Lottery онлајн

Можете да ја искористите опцијата за брз избор. Вашиот билет играч треба се пополни со случајни броеви.