Lotto America

Како да играте Lotto America онлајнne

2.506.140 €

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Одберете 5 броеви and 1 Star Ball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Star Ball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Star Ball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Star Ball number ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 1 Star Ball number ОК Се обработува...
Сума:

Lotto America е лотарија која се одвива во повеќе американски држави и ви дава шанса за одличен џекпот и одлични шанси за добивка. Не само тоа, туку билетите се евтини и оваа игра ви дава многу начини да освоите помали награди додека ја играте.

Што треба да знаете за играта

играјте лото Америка онлајн

Оваа игра има две извлекувања неделно, среда и сабота. Исто така се извлекуваат вкупно шест различни топчиња. Пет од нив се регуларни, бели топчиња, кои се вашите стандардни броеви. Едно е црвено топче, кое претставува бонус број.

Па, зошто да не се обидете со Lotto America? Може уште да не сфаќате што испуштате.