Резултати од интернационална лотарија

Лотарија Последно извлекување Резултати Исплата  
Lottery Грчко Кено
Greece
24.5.2024
6
12
14
17
20
21
24
26
35
38
41
50
61
64
66
67
68
71
73
75
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Чешко Кено
Czechia
24.5.2024
1
5
10
12
22
23
24
27
32
39
45
58
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Италијанско Кено
Италија
24.5.2024
1
7
8
9
11
16
21
27
28
30
37
38
41
59
62
68
69
71
77
84
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World Keno
World
24.5.2024
6
7
8
10
12
16
17
23
33
35
37
38
43
45
46
47
49
57
62
68
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Словачко Кено
Slovakia
24.5.2024
1
3
6
11
15
16
22
27
35
36
39
48
53
54
61
62
65
67
69
71
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Полско Кено
Полска
24.5.2024
1
2
4
5
6
9
15
25
26
29
30
31
35
38
41
43
54
55
56
64
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Латвиско Кено
Latvia
24.5.2024
1
3
6
12
16
20
22
23
25
26
28
37
40
42
44
48
50
51
56
59
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Финско Кено
Finland
24.5.2024
3
6
8
10
16
17
30
31
35
42
44
46
50
52
53
55
57
65
66
67
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Француско Кено
France
24.5.2024
2
13
17
18
20
25
26
28
33
34
38
44
45
50
51
56
57
64
65
68
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Mega-Sena
Brazil
23.5.2024
2
9
11
25
43
51
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
6.997.086,94 R$
Резултати Играј
Lottery Quina
Brazil
23.5.2024
5
18
39
41
65
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
910.671,81 R$
Резултати Играј
Lottery La Primitiva
Spain
23.5.2024
1
9
11
36
38
45
10
7 R
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
5.137.967,16 €
Резултати Играј
Lottery BonoLoto
Spain
23.5.2024
1
2
5
19
37
47
35
8 R
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
940.763,90 €
Резултати Играј
Lottery Set For Life (UK)
ВБ
23.5.2024
14
20
31
40
43
9
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.082.870,00 GBP
Резултати Играј
Lottery EuroDreams
Spain
23.5.2024
7
8
13
14
23
31
1
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.021.809,10 €
Резултати Играј
Lottery SuperEnalotto
Италија
23.5.2024
4
10
19
50
71
83
27
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
3.080.617,50 €
Резултати Играј
Lottery Унгарско Кено
Hungary
23.5.2024
2
4
5
11
12
29
37
39
42
43
45
47
48
62
63
64
71
77
78
80
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery Powerball AU
Australia
23.5.2024
4
6
8
18
28
29
34
11
Џекпот: 150.000.000,00 AUD
Вкупна исплата:
239.340.351,25 AUD
Резултати Играј
Lottery Lotto America
САД
22.5.2024
2
5
15
41
43
5
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
47.885,00 US$
Резултати Играј
Lottery Powerball
САД
22.5.2024
5
16
18
26
67
4
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.712.749,00 US$
Резултати Играј
Lottery Thunderball
ВБ
22.5.2024
3
12
25
36
37
9
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
551.351,00 GBP
Резултати Играј
Lottery French Lotto
France
22.5.2024
20
21
23
32
46
10
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
2.948.149,90 €
Резултати Играј
Lottery UK Lottery
ВБ
22.5.2024
6
7
25
31
35
43
12
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
6.833.290,00 GBP
Резултати Играј
Lottery Lotto Austria
Austria
22.5.2024
14
19
28
32
40
42
1
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
838.193,80 €
Резултати Играј
Lottery Lotto 6aus49
Germany
22.5.2024
8
9
10
15
38
47
4 S
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
7.798.940,10 €
Резултати Играј
Lottery Mon & Wed Lotto
Australia
22.5.2024
3
16
20
21
32
36
35
43
Џекпот: 1.000.000,00 AUD
Вкупна исплата:
4.541.048,40 AUD
Резултати Играј
Lottery Mega Millions
САД
21.5.2024
2
5
8
28
69
14
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
5.667.440,00 US$
Резултати Играј
Lottery GG World Lottery
World
21.5.2024
11
13
14
34
48
7
9
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World X
World
21.5.2024
11
13
14
34
48
7
9
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery GG World Million
World
21.5.2024
11
13
14
34
48
7
9
Џекпот: Превртување Резултати Играј
Lottery EuroMillions
Европа
21.5.2024
11
13
14
34
48
7
9
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
6.898.261,00 €
Резултати Играј
Lottery Eurojackpot
Европа
21.5.2024
7
23
31
33
38
10
11
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
9.157.443,80 €
Резултати Играј
Lottery Oz Lotto
Australia
21.5.2024
3
7
8
25
26
30
47
4
15
16
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
9.191.601,35 AUD
Резултати Играј
Lottery El Gordo
Spain
19.5.2024
7
9
11
16
36
4
Џекпот: Превртување
Вкупна исплата:
1.288.295,18 €
Резултати Играј
Lottery Saturday Lotto
Australia
18.5.2024
9
13
20
26
32
43
14
34
Џекпот: 2.500.000,00 AUD
Вкупна исплата:
23.940.315,60 AUD
Резултати Играј

Овде, секоја недела, ги објавуваме најновите добитни броеви и резултати од сите интернационални лотарии за кои можете да купите билети кај нас.

победнички броеви меѓународни лотарии

Резултатите доаѓаат од официјалните лотариски оператори. Ќе бидат објавени овде кратко после извлекувањето, штом се официјализираат. На тој начин, можете брзо да ги споредите вашите билети со победничките броеви и да видите дали сте добитници. Исто така можете да ги видите сумите кои кореспондираат на соодветните нивоа на добивка со клик на името на лотаријата. Ова исто така ќе ви каже дали последниот џекпот бил освоен или пак не.

Претходни резултати и добитни броеви

резултати на лотарија

Исто така ќе ви ги покажеме добитните броеви и резултати од претходните недели. Секако, ако сакате можете да ги користите овие информации за интернационалните лотарии при изборот на броеви на вашиот следен билет за лотарија.

Исто така, можете да ги користите добитните броеви од претходната недела или недели за да создадете комбинации за следните билети. На пример, можете да ги искористите првиот добитен број од последното Mega Millions извлекување, вториот број од резултатите на Euromillions и третиот број од Eurojackpot и така натаму.

Жешки и ладни броеви

Кога ги проверувате претходните резултати на интернационалните лотарии, исто така можете да видите кои броеви биле често извлекувани во разни лотарии. Во исто време можете да видите и кои броеви не се појавуваат во резултатите. Така, можете да дефинирате жешки и ладни броеви од претходните лотариски резултати. Многу играчи ја користат оваа информација при изборот на нивните добитни броеви. Ова е стратегија која ветува да биде успешна.

Исто така, можете да ги користите добитните броеви од претходната недела или недели за да создадете нови комбинации за следниот билет. На пример можете за Powerball билет да го искористите првиот број од последното Megamillions извлекување. Или можете да го искористите вториот број од резултатите на Euromillions и третиот број од Eurojackpot и така натаму.