Powerball

Играјте Powerball USA

149.000.000 US$

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Одберете го типот на овој билет
Сума:

Оваа лотарија е дел од насловните страници заради нејзините огромни џекпоти. Тоа е игра која имала џекпоти од над $1 милијарда долари. Сега можете да ја играте и вие! Ве интересира за која игра зборуваме? Тоа е Powerball US и е достапна од Македонија, како и од било која друга земја. Уште подобро, процесот е супер едноставен за да почнете да играте и да сфатите како да играте Powerball онлајн.

Одберете ги вашите броеви, платете онлајн и нашите агенти ќе купат билет за вас. Ако сакате да ги одберете броевите што најмногу ги сакате – можете. Ако сакате ние да ги одбереме броевите за вас, го можете и тоа. Ова е наш сервис за нашите клиенти од Македонија. Уште поважно, не треба да се грижите за исплатата ако добиете. Ние ќе се погрижиме за вашата исплата наместо вас, исто така. Тоа го прави целиот процес многу полесен.

Зошто е Powerball џекпотот толку висок, толку често?

powerball од Македонија/p>

Па, пред се, бидејжи не може да биде понизок од $40 милиони. Кога џекпотот е освоен, главната награда се ресетира на $40 милиони. Кога тоа ќе се случи, Powerball џекпотот почнува да расте за $10 до $20 милиони по извлекување. Има две извлекувања неделно. Па така потребни се само две недели додека џекпотот да стигне до $100 милиони(освен ако некој не ја освои, главната награда, се разбира). Кога тоа ќе се случи, обично расте за 10-15% после секое извлекување.

Ако можете да го освоите џекпотот за време на првите неколку недели ќе имате навистина висока награда бидејќи ќе освоите милиони. Дури и освојување во најпрвата недела значи дека ќе освоите вкупно $40 милиони. Тоа дефинитивно ќе направи огромна разлика во вашиот живот, зар не?

Но што ако го освоите џекпотот некаде после тоа прво извлекување? Шансите се дека ако го освоите подоцна, бидејќи овој џекпот ретко бил освојуван на самиот почеток.

Но се случува често џекпотот да не биде освоен во период од осум до девет недели. Тогаш веќе ќе достигне вредност од $500 милиони и повеќе и буквално секој во САД почнува да ја игра оваа лотарија. Топката навистина почнува да се тркала тогаш.

Потребно е само едно извлекување за да стигне од $500 милиони до $1 милијарда или повеќе. Тогаш секој ќе сака да почне да игра и дефинитивно и вие ќе бидете дел од таа група.

Очигледно, поголемтие џекпоти добиваат светско внимание во медиумите. Тоа ја вклучува и Македонија и лото фановите ширум светот сакаат да играат Powerball онлајн. Ова е услугата која ја нудиме. Не само на клиенто во Македонија, туку за секоја личност од легална возраст кој сака шанса да го освои џекпотот на Powerball USA. Па можете да играте Powerball онлајн од Македонија исто така.

Како функционира US Powerball?

играј САД лотарија

Ако сакате да купите билет за Powerball од Македонија, ќе мора да видите како да почнете, зар не? Процесот е супер едноставен и сега ќе го разгледаме. Играчите имаат право да изберат пет броеви од 1 до 69 (белите топчиња), плус 1 број од 1 до 26 (црвени топчиња). Овие броеви се сметаат како регуларни броеви и Powerball.

За да го освоите џекпотот, ќе ви требаат сите 6 броеви на вашиот билет. Пропуштање на макар еден број значи дека ќе освоите помала награда (но пак освојувате нешто дури и да имате само 5 погодени броеви).

Всушност, со Powerball, ќе освоите нешто и ако ги погодите сите 5 регуларни броеви и го промашите Powerball-от. Исто така ќе освоите нешто ако погодите 4 регуларни броеви и Powerball. Нема да ја добиете баш истата сума како да сте ги погодиле сите. Тоа дефинитивно е нешто одлично во врска со оваа игра, исто така.

Има многу различни начини како можете да добиете. Бидејќи ако погодите барем 2 регуларни броеви или само Powerball-от пак ќе добиете некаква награда, и може да е баш доволно да ја покрие цената на вашиот билет, но сепак и тоа е доволно за да земете нов билет и да се обидете повторно, зар не?