El Gordo

Pelaa El Gordo

€12.600.000

Minimal garis untuk lotere ini adalah 2.

Pilihlah jenis tiketnya
Jumlah:

El Gordo on toinen erittäin suosittu espanjalainen lotto, jota voit pelata verkossa, Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai mistä tahansa muualta. Tämä arpajaiset tunnetaan lähinnä jouluarvonnastaan, mutta myös viikoittaisen arvonnan pelaaminen on varsin houkuttelevaa.

El Gordon joulupainos

El Gordo Espanja pelata verkossa

Tätä arpajaista varten myydään 100 000 numeroitua lippua. Yhden kokonaisen arvan hinta on 200 €. Mutta myös murto-osia, niin sanottuja “Decimoja”, voi ostaa. Arvonta on suuri seremonia, jossa lapset laulavat arvottuja numeroita.

Paikalla on suuri pyöreä häkki, jossa on 100 000 puupalloa, joissa on lippujen numerot. Sitten on toinen häkki, jossa on 1807 palloa, jotka määräävät, mikä palkinto voitetaan. Yksi näistä palloista on “El Gordo” eli jättipotti. Kaksi palloa arvotaan yhtä aikaa, ja lapset laulavat tulokset.

voittaa El Gordo

Heti kun tämän arvonnan liput ovat saatavilla, voit ostaa ne täältä sivustoltamme. Tämä verkkopalvelumme on saatavilla myös Ison-Britannian lottopelaajille.

buy lottery online

Penawaran tiket lotere gratis yang bukan penipuan

Dapatkan tiket lotere gratis yang benar-benar memiliki peluang menang – waspadalah terhadap penipuan lotere gratis<a href="

<a href="

buy lottery online

<a href="

<a href="

<a href="

Penawaran tiket lotere gratis yang bukan penipuan

<a href="

Dapatkan tiket lotere gratis yang benar-benar memiliki peluang menang – waspadalah terhadap penipuan lotere gratisBaca lebih lanjut

“>Baca lebih lanjut

OK