La Primitiva

Bagaimana cara berpartisipasi dalam La Primitiva

€15.700.000

Minimal garis untuk lotere ini adalah 3.

Pilihlah jenis tiketnya
Jumlah:

Espanjan viikoittainen arpajaislehti La Primitiva

La Primitiva on espanjalainen arpajaiset, joka sekoitetaan usein El Gordoon. Molemmat ovat saman yhtiön hallussa. La Primitiva on viikoittainen espanjalainen arpajaiset, jotka arvotaan joka torstai ja lauantai. Sinun on valittava 6 numeroa 49:stä saadaksesi lippusi valmiiksi.

“Reintegro”-numerolla saat uuden lipun seuraavaa arvontakierrosta varten. Se määrittää myös, oletko voittanut ensimmäisen tason palkinnon, jota varten tarvitset 6 päänumeroa ja “Reintegro”-numeron.

Tämä numero valitaan automaattisesti, kun ostat uuden lipun. Jos ostaisit lipun netistä (mikä on mahdollista vain Espanjasta käsin!), voisit valita R-numerosi itse, mutta koska ostamme lippummepaikallisen lottoagentin kautta, R-numeroa ei voi valita manuaalisesti verkkosivuillamme. R-numerosi on kuitenkin lipussa.

C-numero on lisänumero, joka arvotaan kolmannen tason hinnasta. Vain jos sinulla on 5 numeroa oikein, C-numero tulee mukaan. Jos kuudes numerosi vastaa C-numeroa, voitat korkeamman palkinnon.

La Primitiva pelata verkossa

El Gordo taas on jouluversio tästä samasta arvonnasta. Tämä arpajaiset toimivat täysin eri tavalla, ja niitä arvotaan vain kerran vuodessa.

Jos haluat ostaa lipun La Primitivaan Indonesiasta, voit tehdä sen täällä sivustollamme. Käytä satunnaislukugeneraattoriamme tai valitse numerot itse.

voittaa La Primitiva

Kun olet tehnyt lipputilauksesi (voit vapaasti lisätä lippuja myös muihin arpajaisiin), sinun on luotava meille asiakastili ja maksettava verkossa. Muista tarkistaa sähköpostilaatikkoosi viesti, joka sisältää linkin rekisteröitymisesi vahvistamiseksi. Ota kirjautumistietosi muistiin. Näillä kirjautumistiedoilla voit tarkistaa voittosi milloin tahansa.

Voit tietysti aina palata pelaamaan lisää arpajaisia. Suosittelemme, että palaat takaisin säännöllisesti ja katsot tämänhetkiset jättipottien koot.

buy lottery online

Seberapa mudahkah memainkan lotere AS dari Inggris?

Ketahui cara bermain lotere AS dari Inggris atau dari manapun di dunia.Baca lebih lanjut

OK