Eurojackpot

Mainkan Eurojackpot

€27.000.000

Minimal garis untuk lotere ini adalah 2.

Pilihlah jenis tiketnya
Jumlah:

Miten osallistua Eurojackpotiin

Olet ehkä kuullut Eurojackpot-lotosta, riippumatta siitä, asutko parhaillaan jossakin niistä Euroopan maista, joissa sitä pelataan vai et. Kyseessä on vuonna 2012 alkanut lotto, johon osallistuu 19 Euroopan maata. Mutta jos asut Indonesiassa tai jossakin muussa maassa, joka ei ole osallistujien luettelossa, et voi hankkia lippua Eurojackpot-lottoon perinteisellä tavalla.

Tämä tarkoittaa, että vain vähän aikaa sitten et olisi itse asiassa voinut pelata, eikä se varmasti tuo sinulle pääsyä tähän uuteen jättipottiin, vai mitä? No, nyt voit pelata Eurojackpotia verkossa.

Internet pelastaa

Ratkaisun lottofaneille Indonesiasta ja muualta tarjoaa sinulle internet-sivustomme. Eurojackpotin ohella annamme sinulle pääsyn useisiin kansainvälisiin arpajaisiin. Tarjoamme lottokuponkien kuriiripalvelun lottoihin, joissa on suurimmat jättipotit eri puolilta maailmaa. Useimmat, ellei jopa kaikki, näistä arpajaisista eivät muuten olisi saatavilla, mutta me huolehdimme niistä!

Miksi pelata Eurojackpotia?

eurojackpot play online
eurojackpotin pelaaminen verkossaLoppujen lopuksi tiedämme, että ihmiset ympäri maailmaa todella haluavat mahdollisuuden pelata ja voittaa näitä suuria jättipotteja sen sijaan, että he olisivat juuttuneet vain omien kansallisten lottopeliensä jättipotteihin.

Sinun tarvitsee vain tehdä valinta arpajaisluettelostamme. Meillä on saatavilla joitakin suosituimpia kaikkialta maailmasta. Näin voit katsoa, mitä kullakin on tarjota, ja päättää, mitkä niistä kiinnostavat sinua eniten.

Valitse sitten numerosi manuaalisesti tai anna satunnaislukugeneraattorimme tehdä se puolestasi (Quick Pick -toiminto). Voit jopa yhdistää nämä kaksi toimintoa valitsemallamuutaman numeron ja lisäämällä sitten satunnaisesti muut numerot, joita tarvitset lippujen täyttämiseen. Näin voit saada joitakin numeroita, jotka tiedät haluavasi, ja voit silti täyttää kortin, jos et tiedä kaikkia haluamiasi numeroita.

Lisää halutessasi lisää lippuja ja sekoita eri arpajaisia. Se auttaa sinua lisäämään voittokertoimiasi, koska pelaat useita eri pelejä samaan aikaan. Voit jopa tehdä jotain, mikä on hyvin suosittua asiakkaidemme keskuudessa, eli pelata samoja numerosarjoja useissa eri arpajaisissa.

Joistakin tämä tuntuu hyvältä tavalta kasvattaa kertoimiaan, koska näiden numeroiden on vain pakko vetää jossain vaiheessa, eikö niin? Täytyyhän olla jokin keino saada nuo numerot voittamaan?

Kun sinulla on kaikki haluamasi liput, voit käyttää mitä tahansa monista turvallisista maksuvaihtoehdoistamme ostaaksesi lippusi. Voit valita monista eri tavoista, joten voit löytää sellaisen, jonka kautta tuntuu mukavalta laittaa rahaa sisään ja ottaa rahaa ulos. Käytämme lähes kaikkia suosituimpia alustoja.

Älä unohda määrittää, kuinka moneen arvontaan haluat osallistua. Tämä on tärkeää erityisesti siksi, että nykyistä jättipottia ei välttämättä voiteta seuraavassa arvonnassa. Et kai halua menettää tilaisuuttasi voittaa vieläkin suurempia voittoja seuraavassa arvonnassa?

Mitä sitten tapahtuu?

No, se on itse asiassa melko yksinkertaista, kun pelaat Eurojackpotia verkossa. Meillä on agenttiverkosto, joka ostaa Eurojackpot-arpajaisliput valitsemillasi spesifikaatioilla. RedFoxLotto.com-sivuston asiakastililläsi näet vahvistuksen ostostasi. Saat tietenkin vahvistuksen myös sähköpostitse. Voit siis luottaa siihen, että kaikki menee juuri niin kuin olet suunnitellut ja että lippusi ovat valmiina odottamassa pelin arvontaan.

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään sen jälkeen, sillä pidämme sinut ajan tasalla myös arvonnoista siltä varalta, että satut unohtamaan, mitkä päivät ovat kyseessä.

Ja saat toisen sähköposti-ilmoituksen, jos jokin lipuistasi on voittanut. Niin kauan kuin voittosi on enintään 2500 euroa, ne hyvitetään asiakastilillesi välittömästi. Voit joko tilittää ne sinulle valitsemasi tilin kautta tai voit käyttää varat uusien lippujen ostamiseen. Näin sinun on superhelppo tehdä oma valintasi, eikö totta? Suurempia voittoja varten tukemme ottaa sinuun yhteyttä ja hoitaa suoran maksun puolestasi.

Eurojackpotin pelaamisen erityispiirteet

voittaa Eurojackpot

Nyt, jos aiot pelata Eurojackpotia, sinun on tiedettävä, miten aiot tehdä sen. Se on oikeastaan melko yksinkertaista. Sinun on valittava kupongissasi viisi numeroa väliltä 1 ja 50 sekä kaksi numeroa väliltä 1 ja 12. Jackpotit alkavat vähintään 10 miljoonasta eurosta. On yksi seikka, jossa tämä lotto eroaa useimmista muista. Kun jättipotti saavuttaa 120 miljoonaa euroa, se rajataan.

Tämä tarkoittaa, että kaikki rahat, jotka normaalisti lisättäisiin jättipottiin, lisätään toisen tason palkintoihin. Voit voittaa tuon palkinnon, jos kupongissasi on vain 5 plus 1 numero. Mahdollisuutesi voittaa tämä palkinto ovat luonnollisesti 12-kertaiset verrattuna mahdollisuuksiisi voittaa jättipotti 5 plus 2 numerolla!

buy lottery online

Waspadalah terhadap penipuan lotere online

Bagaimana cara mendeteksi penipuan lotere online, dan apa tujuan merekaBaca Lebih Lanjut

Tämä tarkoittaa, että jos jättipotti nousee enimmäismäärään, sinulla on itse asiassa toinen mahdollisuus voittaa suuri jättipotti. Toinen taso on helpompi voittaa, ja numerot alkavat nousta siinä. Se varmasti lisää mahdollisuuksiasi saada valtava voitto, eikö totta?

Ja se tarkoittaa, että vaikka jättipotti on hieman pienempi, vaikka se on maksimissaan, sinun kannattaa silti ottaa yksi näistä lipuista, koska sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä pitkällä aikavälillä todella pitkälle, kun ostat Eurojackpotin netistä.

Aloita nyt pelaaminen kansainvälisissä arpajaisissa – osta Eurojackpot-lippuja jo tänään!

OK