EuroMillions

Cara bermain Euromillions dari luar Eropa

€213.000.000

Minimal garis untuk lotere ini adalah 2.

Pilihlah jenis tiketnya
Jumlah:

Oletko koskaan kuullut EuroMillionsista? Jos asut jossakin Euroopan maassa, olet varmasti kuullut. Mutta jos asut useimmissa muissa maailman maissa, saatat olla kuullut tai et. Katsotaanpa siis hieman tarkemmin, miten EuroMillionsia voi pelata verkossa.

EuroMillions on kansainvälinen arpajaiset, jota voi pelata yhdeksässä Euroopan maassa.Se tarkoittaa, että saatat jo asua maassa, josta voit ostaa arvan. EuroMillions-arpajaisten lippuja ei kuitenkaan voi ostaa kaupoista muissa maissa, varsinkaan Euroopan ulkopuolisissa maissa.

euromillions verkossa
Nyt, haluat varmasti tehdä asialle jotain, sillä Eurojackpotin lisäksi EuroMillions on Euroopan suurin lotto. Arpajaiset perustettiin vuonna 2004, ja tähän mennessä ennätysjättipotti on 190 miljoonaa euroa. Sen voitti yksi tuntematon pelaaja lokakuussa 2014. Se on ehdottomasti jotain, johon haluat ainakin yrittää, eikö niin?

Haluatko sanoa, että melkein voitit EuroMillionsin? No, siksi sinun on tiedettävä lisää niiden lipuista.

EuroMillions-lottoarvonnat järjestetään Pariisissa tiistaisin ja perjantaisin. Voidaksesi voittaa jättipotin, lipulla on oltava oikein viisi numeroa 1-50 sekä “onnen tähti”, numero 1-12. Voittotasoja on tietenkin muitakin. Pienimmän voiton saadaksesi sinun on rastitettava 2 numeroa 5 päänumerosta oikein.

Kaikki tämä tarkoittaa, että sinulla on todella hyvät mahdollisuudet voittaa jotain, koska sinun tarvitsee vain vastata kahteen numeroon voittaaksesi palkinnon. Ja kun voitat pienemmänkin palkinnon, sinulla on rahaa, jota tarvitset uuden lipun ostamiseen ja seuraavan arvonnan uusimiseen.

Miten EuroMillionsin lippujen ostaminen verkossa toimii?
Jos haluat ostaa lippusi ja pelata EuroMillionsia verkossa, sinun tarvitsee vain klikata EuroMillionsia verkkosivustollamme. Sieltä sinut ohjataan suoraan vaiheiden läpi, mitä sinun on tehtävä saadaksesi lipun. Valitset numerot, kaikki haluamasi numerot (kunhan ne sopivat sääntöihin). Käytettävissä on myös “Quick Pick” -toiminto.

Yhdellä hiiren napsautuksella voit antaa satunnaislukugeneraattorin määrittää numerosi. Voit silti halutessasi muuttaa valittuja numeroita manuaalisesti, jotta saat yhdistelmän itse valitsemistasi numeroista ja satunnaisesti valituista numeroista. Lisää sitten ostoskoriin niin monta lippua kuin haluat, jotta olet valmis ostamaan.

pelaa verkossa

Voit halutessasi lisätä lisää lippuja tilaukseesi. Tilaukseesi voi sisältyä myös muiden arpajaisten lippuja. Monet asiakkaamme pelaavat useita kansainvälisiä lottotapahtumia samanaikaisesti. Useimmat valitsevat arpajaiset senhetkisen jättipotin koon perusteella, ja sieltä löydät todennäköisesti myös EuroMillionsin. Jättipotilla menee varmasti yleensä todella hyvin, ja se on sellainen, jonka haluat nähdä itse (ja päästä osalliseksi).

Noudata seuraavaksi verkkosivujemme ohjeita ostoksen suorittamiseksi ja maksamiseksi verkossa. Voit saada lippusi muutamassa minuutissa, vaikka sinulla ei olisi vielä tiliä meillä. Teemme siitä todella niin helppoa.

Euromillionsin kaltaisten kansainvälisten arpajaisten pelaamisen edut verkossa

Mukavuuden ohella tässä on yksi kansainvälisten lottojen jättipottien pelaamisen suurimmista eduista. Voit käyttää lottorahasi kannattavammin ostamalla lippuja vain niihin arpajaisiin, joiden jättipotit ovat tällä hetkellä riittävän korkeat. Et tarvitse odottaa viikkoja, että kansallinen lottojättipotti on tarpeeksi korkea maassasi. Voit valita paljon suuremman jackpotin verkossa periaatteessa milloin tahansa. Itse asiassa useimmissa maailman maissa on lottoja, jotka eivät koskaan saavuta jättipotteja, joilla on edes murto-osa siitä, mitä suurimmilla maailmanlaajuisilla lotoilla on.

Niille, jotka todella haluavat päästä osumaan suurimpiin palkintoihin, jotka ovat ehdottomasti paras osa kaikista. Haluat saada mahdollisuuden miljooniin pikemminkin kuin vain pieniin summiin, joista monet lotot alkavat. Toki on mukavaa voittaa. Mutta vielä mukavampaa on voittaa, jos saat jotain, joka todella muuttaa elämäsi, sen sijaan että voittaisit jotain, jolla voitat vain sen seuraavan haluamasi lipun.

EuroMillionsin jättipotti kasvaa melko nopeasti, koska arvontoja on kaksi viikoittain. Tästä syystä sinun kannattaa harkita mahdollisuutta aktivoida lippusi osallistumista useisiin peräkkäisiin arvontoihin. Tämä voidaan tehdä verkko-ostoprosessin aikana.

Vaihtoehto on käytettävissäsi ennen kuin tilaus on valmis. Näin pysyt aina pelissä seuraavassa arvonnassa seuraavaksi korkeimmasta jättipotista. Seuraavassa arvonnassa ei ehkä ole pääpalkinnon voittajaa, mutta ehkä sitä seuraavassa arvonnassa on onnenpotkusi.

Jos ostat lisäarvontoja yhdellä lipulla, se tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia uusien lippujen hankkimisesta vielä hetkeen. Voit vain odottaa ja katsoa, mitä nykyinen lippusi tekee ja miten se tekee sinulle suuren voiton. Se on erittäin yksinkertaista ja se saa sinut enemmän kuin tyytyväiseksi, kun näet mahdollisen voiton.

Jos siis paikallisen lottopelisi jättipotti ei ole juuri nyt kovin houkutteleva, mikset kokeilisi onneasi ja pelaisi EuroMillionsia netissä? Koskaan ei voi tietää, mistä voit kilpailla tai mitä voit voittaa. Ja koko prosessi on erittäin helppo aloittaa. Mitä menetettävää sinulla on kokeilemalla täysin uutta peliä, jonka jättipotit ovat yli 100 miljoonaa? Ei yhtään mitään! Ja voit voittaa jotain valtavaa seuraavassa arvonnassa.

buy lottery online

Jackpot Lotere Terbesar yang membuat sejarah

Ketahui tentang beberapa kemenangan jackpot lotere terbesar dalam sejarah yang mengubah kehidupan para pemenang dalam semalam.Baca lebih lanjut

OK