Mega Millions

Mainkan Mega Millions dari Indonesia

US$228.000.000

Minimal garis untuk lotere ini adalah 2.

Pilihlah jenis tiketnya
Jumlah:

Kuinka pelata Mega Millionsia

Sinun ei tarvitse matkustaa Yhdysvaltoihin pelataksesi Mega Millions -lottoa! Oletko jo aiemmin halunnut pelata tätä erittäin suosittua peliä, mutta et tiennyt, miten voisit tehdä sen itse? Ehkä olet nähnyt tämän pelin numerot ja valtavat jättipotit ja olet ollut todella kiinnostunut pääsemään mukaan, mutta luulit, että vain Yhdysvalloissa asuvat ihmiset voivat pelata.

Näin ei itse asiassa ole lainkaan. Voit pelata Mega Millionsia myös Indonesiasta käsin.
Mega Millions verkossa
Se toimii niin, että me toimitamme sinulle Mega Millions -lippusi palvelumme kautta, jotta voit pelata Mega Millionsia verkossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Voit tilata ne verkkosivuiltamme. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi numerot ja kuinka monta lippua haluat.

Sieltä yksi edustajistamme Yhdysvalloissa ostaa liput (valitsemillasi numeroilla). Seuraavaksi saat meiltä sähköpostiviestin, jossa vahvistamme ostosi. Me hoidamme myös voittojesi maksun. Lipun hankkiminen on todella näin yksinkertaista. Katso lisätietoja palvelustamme FAQ-osastostamme.

Mega Million -loton säännöt

Jos haluat pelata Mega Millions -lottoa, sinun on tiedettävä, mitkä säännöt oikeastaan ovat, eikö niin? No, se ei ole kovin vaikeaa. Pelaajat valitsevat viisi numeroa väliltä 1-70 sekä lisänumeron väliltä 1-25. Tämä tarkoittaa, että sinulla on yhteensä 6 eri palloa, joihin valitset numerot.

Voit voittaa jättipotin, jos kaikki kuusi numeroa on valittu oikein. Viidellä oikealla päänumerolla palkinto on 1 miljoona dollaria. Joten saat silti melko hyvän voiton, vaikka et saisikaan Megapalloa.

Mega Millionsin jättipotti

Mega Millions -lotto on tunnettu nopeasti kasvavista jättipoteistaan. Tämä johtuu siitä, että toisaalta Yhdysvalloissa myydään viikosta toiseen satoja miljoonia lippuja. Mutta jättipotti ei useinkaan ratkea viikkoihin kerrallaan. Vielä parempaa on se, että jättipotti alkaa aina vähintään 40 miljoonasta dollarista. Se alkaa yleensä hitaasti, noin 10-15 miljoonalla dollarilla per arvonta (arvontoja on kaksi viikossa).

Kun kukaan ei voita päävoittoa, 100 miljoonan dollarin summa saavutetaan nopeasti. Kun tämä raja on ylitetty, lippuja myydään tavallista enemmän. Jättipotti alkaa “räjähtää”. Nousu 200 miljoonasta 500 miljoonaan viikossa on aivan normaalia.
Ja jos jättipottia ei ole voitettu 10 viikon kuluessa, se ylittää jopa 1 miljardin dollarin summan, mikä tapahtui viimeksi 19.10.2018. Jackpotin voitti lopulta yksi voittaja 23.10.2018, jolloin sen suuruus oli 1,6 miljardia.

Aina kun jättipotin koko on huomattava, sinun kannattaa harkita lipun tilaamista siten, että se osallistuisi useisiin peräkkäisiin arvontoihin. Näin varmistat, että olet mukana myös seuraavissa, vielä suuremmissa jättipoteissa.

On tärkeää mainita, että jättipotin voittaja voi valita kahden vaihtoehdon välillä. Joko hän valitsee saavansa koko summan 30 vuotuisena maksueränä (jossa on vuosittainen 5 prosentin korotus inflaation huomioon ottamiseksi) tai hän päättää saada välittömän kertamaksun. Tämä maksu olisi pienempi kuin koko jättipotin määrä, mutta voittajan ei tarvitse huolehtia siitä, että hän saa nämä maksut joka vuosi.

Onko tämä palvelu laillinen Indonesian pelaajille?

pelata Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Tietenkin, jos edes harkitset tätä, saatat miettiä, voitko pelata tätä, jos et asu Yhdysvalloissa. Monet ihmiset luulevat, että heidän täytyy asua maassa, jossa on lottopeli, jota he haluavat pelata, jotta he voivat pelata sitä. Tämä on 100-prosenttisesti laillista pelaajille kaikista maista, myös Indonesiasta.

buy lottery online

Saksikan pengundian Mega Millions dan Powerball di TV

Cek di sini untuk mengetahui di mana dan kapan menonton undian Powerball atau Mega MillionsBaca lebih lanjut

Periaatteessa se on kuin ostaisit Mega Millionsin lipun oleskellessasi Yhdysvalloissa. Koska Yhdysvalloissa lottokuponkeja saa myydä kaikille yli 18-vuotiaille, ulkomaalaiset voivat voittaa laillisesti. Viime kädessä tärkeintä on vain se, että sinulla on lippu. Lisäksi me varmistamme, että saat voittamasi summan maksettua. Suuremmista voitoista (yli 2500 euroa) saat yleensä shekin tai pankkisiirron.

Pienempien voittojen kohdalla saat voitot helposti suoraan verkkosivustomme kautta, ja voit pitää ne tililläsi ostaaksesi myöhemmin lisää lippuja tai voit siirtää ne muille tileillesi, jotta voit saada käteistä rahaa mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen. Se on oikeastaan yhtä yksinkertaista. Tietenkään pienet palkinnot eivät kuitenkaan kiinnosta sinua.

Tosin siinä tapauksessa, että voitat jättipotin pelatessasi Mega Millionsia verkossa Indonesiasta käsin, sinun on matkustettava Yhdysvaltoihin, jossa shekkisi luovutetaan sinulle henkilökohtaisesti. Varmasti olisit iloinen ja innostunut tekemään tuon matkan! Lottosta vastaavat ihmiset Yhdysvalloissa rakastavat tehdä suuren show’n henkilöstä tai henkilöistä, jotka voittavat jättipotin.

Se tarkoittaa, että he haluavat ojentaa suuren shekin ja ottaa paljon kuvia ja näyttää sen televisiossa, mutta jos saat miljoonia (tai jopa yli miljardi) dollaria, se ei varmasti ole ongelma, eikö niin?

Onko seuraava Mega Millionsin jättipottivarattu sinulle? Kokeile onneasi nyt – et voi voittaa, jos et osta lippua!

OK