Lotto 6aus49 Джекпот – Призи – Шанси на виграш

Останній результат (28 лют. 2024 р., 18:25:00 GMT+1)

Останній результат (28 лют. 2024 р., 18:25:00 GMT+1)
1
4
22
26
28
37
3 S
Країна Графік Диапазон пропозицій
Країна Германія Графік
середа 17:25 UTC Місцевий час лотереї: середа 18:25 GMT+1
субота 18:25 UTC Місцевий час лотереї: субота 19:25 GMT+1
Диапазон пропозицій 6/49
Останній результат (28 лют. 2024 р., 18:25:00 GMT+1): Останній результат (28 лют. 2024 р., 18:25:00 GMT+1)
1
4
22
26
28
37
3 S
Категорія Співпадіння
X
R
Приз Шанс на виграш
Приз #1I Співпадіння
X
+
X
:
6 + S
Приз : 12,80% поділилося
Джекпот
Шанс на виграш : 1 з 139 838 160
Приз #2II Співпадіння
X
+
X
:
6
Приз : 10,00% поділилося
Орієнтовна: 918 674,9 EUR
Шанс на виграш : 1 з 15 537 573
Приз #3III Співпадіння
X
+
X
:
5 + S
Приз : 5,00% поділилося
Орієнтовна: 9 773,1 EUR
Шанс на виграш : 1 з 542 008
Приз #4IV Співпадіння
X
+
X
:
5
Приз : 15,00% поділилося
Орієнтовна: 2 858,9 EUR
Шанс на виграш : 1 з 60 223
Приз #5V Співпадіння
X
+
X
:
4 + S
Приз : 5,00% поділилося
Орієнтовна: 175,1 EUR
Шанс на виграш : 1 з 10 324
Приз #6VI Співпадіння
X
+
X
:
4
Приз : 10,00% поділилося
Орієнтовна: 39,1 EUR
Шанс на виграш : 1 з 1 147
Приз #7VII Співпадіння
X
+
X
:
3 + S
Приз : 10,00% поділилося
Орієнтовна: 19,3 EUR
Шанс на виграш : 1 з 567
Приз #8VIII Співпадіння
X
+
X
:
3
Приз : 45,00% поділилося
Орієнтовна: 9,8 EUR
Шанс на виграш : 1 з 63
Приз #9IX Співпадіння
X
+
X
:
2 + S
Приз : 6 EUR Шанс на виграш : 1 з 76
Загальні шанси на виграш будь-якого призу : 1 з 31

OK