Om tysk Lotto 6 aus 49

Køb billetter til German Lotto 6aus49 online

tyske lotteribilletter

Når du først har besluttet, at du vil spille den tyske Lotto, er det tid til faktisk at købe dine billetter. Men hvordan køber man billetter til tysk lotto 6aus49 online? Det er faktisk lettere, end du måske tror. Alt du skal gøre er at besøge RedFoxLotto.com for at komme i gang.

Sidste Resultat (22. jun. 2024 19.25.00 CEST)

Sidste Resultat (22. jun. 2024 19.25.00 CEST)
8
9
11
21
25
30
1 S
Land Kalender Gæt Rækkevidde
Land Germany Kalender
onsdag 16.25 UTC Lokal Lotteritid: onsdag 18.25 CEST
lørdag 17.25 UTC Lokal Lotteritid: lørdag 19.25 CEST
Gæt Rækkevidde 6/49
Sidste Resultat (22. jun. 2024 19.25.00 CEST): Sidste Resultat (22. jun. 2024 19.25.00 CEST)
8
9
11
21
25
30
1 S

Valg af dine numre

Når du er klar til at spille, skal du blot vælge 6 numre mellem 1 og 49 og 1 mellem 0 og 9. Det er alt, hvad der kræves. Så hvis du matcher mindst 3 numre, vil du vinde noget gennem spillet. Match endnu mere, så vinder du endnu mere.

Køb af dine billetter

vind lotteri online

Nu ved du allerede, hvordan du vælger dine numre, men hvordan skal du købe billetterne? Det er simpelt. Log på RedFoxLotto.com og vælg de numre, du vil have til det spil, du vil have. Det kan være dette ene eller andet spil. Vælg derefter, hvor mange tegninger, du vil have dine billetter til at være god til, og indtast din foretrukne betalingsmetode.

Når du har indsendt dine betalingsoplysninger og afsluttet købet, skal du bare vente med at finde ud af, om du har vundet noget.

Vandt du

Hvis du køber billetter til tyske Lotto 6aus49 online, vil du også finde ud af, om du har vundet online, og det er lettere, end du måske tror. Alt du skal gøre er at logge ind på din konto og tjekke billetafsnittet for at se de vindende numre og hvordan dine numre sammenlignes.

Tier Match
X
R
Præmie Chance for at vinde
Præmie #1I Match
X
+
X
:
6 + S
Præmie : 12,80 % delt
Jackpot
Chance for at vinde : 1 i 139.838.160
Præmie #2II Match
X
+
X
:
6
Præmie : 10,00 % delt
Anslået: 918.674,9 €
Chance for at vinde : 1 i 15.537.573
Præmie #3III Match
X
+
X
:
5 + S
Præmie : 5,00 % delt
Anslået: 9.773,1 €
Chance for at vinde : 1 i 542.008
Præmie #4IV Match
X
+
X
:
5
Præmie : 15,00 % delt
Anslået: 2.858,9 €
Chance for at vinde : 1 i 60.223
Præmie #5V Match
X
+
X
:
4 + S
Præmie : 5,00 % delt
Anslået: 175,1 €
Chance for at vinde : 1 i 10.324
Præmie #6VI Match
X
+
X
:
4
Præmie : 10,00 % delt
Anslået: 39,1 €
Chance for at vinde : 1 i 1.147
Præmie #7VII Match
X
+
X
:
3 + S
Præmie : 10,00 % delt
Anslået: 19,3 €
Chance for at vinde : 1 i 567
Præmie #8VIII Match
X
+
X
:
3
Præmie : 45,00 % delt
Anslået: 9,8 €
Chance for at vinde : 1 i 63
Præmie #9IX Match
X
+
X
:
2 + S
Præmie : 6 € Chance for at vinde : 1 i 76
Overordnede chance for at vinde en præmie : 1 i 31

OK