Lotto Austria

Lotto Austria онлајн

1.400.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Предоцна е да се купи тикет за најблиското извлекување. Вашата нарачка ќе биде префрлена за следното извлекување!

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Сума:

Сега можете да го играте австриското лото онлајн

За да го играте австриското лото онлајн, се што треба да направите е да одберете 6 броеви помеѓу 1 и 45. Потоа само чекате на извлекувањето во среда или недела.

Како да играте австриско лото онлајн

освојување на австриското лото

Спремни сте да купите билет? Се што треба да направите е да креирате сметка кај нас. Можете да ги одберете броевите што ги сакате, или можете да дозволите компјутерот да ги одбере за вас со опцијата за лесен избор.

Проверка на резултатите

Тоа е лесно со RedFoxLotto.com бидејќи можете да ги најдете добитните броеви баш овде.