Quina

Како да играте Brazil’s Quina лотарија

40.000.000 R$

Минимум редови за оваа лотарија е 6.

Сума:

Базирана во Бразил, Quina лотаријата извлекува пет броеви во секое извлекување. Одбирате броеви помеѓу 1 и 80 и можете да одберете било кој број. Или, можете да ја одберете опцијата за лесен избор која ви дава случајни броеви.

Гледање на извлекувањето

Quina Lotto

Извлекувањето се одржува вторник, среда, четврток, петок и сабота, па ќе имате многу опции за испробување и многу шанси за добивка. Всушност шансите не се толку лоши во споредба со слични игри.

Преглед на резултатите

После оддржувањето на извлекувањето можете лесно да проверите дали сте освоиле нешто. Тоа е бидејќи во RedFoxLotto.com ги споредуваме вашите броеви со добитните броеви за да ви кажеме дали сте освоиле нешто.