GG World Keno - 10 декември 2023 17:20:00 UTC

411500
5
8
9
18
26
27
29
31
40
43
44
45
48
52
55
57
61
62
63
67
Проценет џекпот: 1.000.000 US$
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
10
100000
9
1500
25000
8
125
375
5000
7
16
50
150
750
6
3
5
22
33
250
5
1
2
4
4
27
125
4
1
1
2
3
9
30
3
1
1
2
2
9
2
1
2
7
1
1
1.5
0
3
1
1
Внесени броеви
Точно одбрани броеви

Ако сте купиле Кено билет на нашиот сајт, тогаш можете да ги најдете резултатите на оваа страница. Бидете сигурни да ги споредите броевите на вашиот билет со резултатите за точното извлекување. Запомнете, има извлекување на секои 4ри минути. Можете да ги гледате извлекувањата воживо ако сакате. Додаваме и нова можност која ви дозволува да го гледате следното Кено извлекување во живо и во реално време.

Кено резултати во живо

За да ги проверите Кено резултатите и да ги споредите со тие на вашиот билет, предлагаме да се најавите на вашата сметка и да одите на “Мои билети” секцијата, каде што можете да видите дали вашиот билет е добитен и колку сте освоиле.

Нашата страница за Кено резултати исто така може да ви помогне да ги одберете броевите. Проверете ги последните резултати и кои Кено броеви не биле извлечени некое време и искористете ги тие броеви за вашиот следен билет.