GG World Lottery

GG World Lottery – нова лотарија која може да се игра онлајн

101.823.131 US$
GG World X

Учествувајте во GG World X онлајн

10.000.000 US$
GG World Million

Играјте GG World Million

1.000.000 US$

Минимум редови за оваа лотарија е 2.

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Минимум редови за оваа лотарија е 8.

Одберете 5 броеви and 2 GG numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 GG numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 GG numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 GG numbers ОК Се обработува...
Одберете 5 броеви and 2 GG numbers ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Choose the type of game you wish to play
Сума:

Играј GG World Lotto

Ова е нова лотарија која можете да ја најдете само овде. GG World Lotto е првата глобална лотарија која се игра онлајн. Со џекпот кој почнува со минимална сума од $100 милиони (отприлика €91 милион), ова е лотарија која вреди да се игра!

На почетокот, добитните броеви се земаат од Euromillions извлекувањето, кое се оддржува секој вторник и петок.

Има две причини зошто оваа лотарија е подобра од Euromillions:

победа на ГГ Светска лотарија

Шансите за добивка се точно исти како да играте Euromillions, но сумите кои можете да ги добиете се многу поголеми во сите нивоа. На пример за 5+1 погодени броеви имате гарантирана добивка од €500.000 во World Lotto, додека Euromillions, во просек плаќа €300.000. Исто така, џекпотот секогаш почнува од $100 милиони, додека Euromillions покнува од €17 милиони.

Играјте GG World X онлајн

За да игте GG World X онлајн, одберете 5 стандардни броеви, помеѓу 1 и 50. Потоа одберете 2 бонус броеви, помеѓу 1 и 12. Броевите извлечени за Euromillions ќе се користат да се утврдат добитниците на оваа лотарија.

Како да играте GG World Million онлајн

Всушност имате да одберете 5 стандардни броеви, од 1 до 50. Потоа има уште 2 екстра броеви да се одберат, од 1 до 12. За да добиете нешто треба да погодите барем 2 од стандардните броеви. Вашите шанси да погодите нешто се всушност 1 во 12.97, што е прилично добро во споредба со други лотариски игри. Извлечените броеви од Euromillions лотаријата ќе бидат користени за GG World Million.