Кои се причините за плаќање со GG Token?

Enjoy the benefits of GG Token at RedFoxLotto. Simply using GG Token as the payment method at RedFoxLotto grants you a 50% bonus money on each deposit! That's not all, more will be revealed soon through our Newsletter!

Како да купите и користите GG Token?

  1. Посетете https://wallet.ggtkn.com и преземете ја апликацијата за Android или iOS.
  2. Користете го виџетот на веб страницата за да купите GGTKN користејќи картичка. Тоа е тоа! Имајте предвид дека добивате и одредена сума од BNB бесплатно за да не се грижите за надоместоците за трансакција.
  3. Вратете се на RedFoxLotto, изберете GGTKN како начин на плаќање и употребете го промотивниот код „GGTKN“.

Поддржани паричници

GGTKN е потврден од Metamask и TrustWallet. Тие паричници можете да ги користите и за GGTKN трансакции.