Mon & Wed Lotto

Играјте Mon + Wed Лото

610.748 €

Можете да нарачате само неколку4 редови.

Предоцна е да се купи тикет за најблиското извлекување. Вашата нарачка ќе биде префрлена за следното извлекување!

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Пон + Пон Австралија

Играњето на Mon & Wed лотаријата сега е лесно и едноставно – играјте ја оваа лотарија со купување на вашиот билет онлајн од било каде во светот.

За да учествувате во лотаријата треба само да одберете 6 броеви од можни 45. Џекпотот нуди награда од околу AUD$1 милион кој може да се освои од највеќе 4 добитници.

RedFoxLotto ќе ве извести ако добиете и исто така ќе ви помогнат со процесирањето на вашата исплата за да се осигураат дека ќе ја добиете вашата награда, без разлика колку таа е мала или голема.