BonoLoto

Шпанското Bono Lotto ви дава многу шанси за добивка

400.000 €

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Боно лото Една од најдобрите карактеристики на Bono Lotto во Шпанија е бројот на неделни извлекувања. Извлекувањата се одржуваат секој ден од неделата освен Недела.

Извлекувањата секогаш се одржуваат во 19 и 30. Играчите мора да изберат шест броеви помеѓу 1 и 49.

Што е “Reintegro” бројот во Bono Lotto?

Можете да играте неколку линии во едно извлекување, но секогаш ќе има само еден “reintegro” број. Зборот всушност значи “надоместок” – па се гледа како начин да ги добиете вашите вложени пари назад ако се извлече тој број.

Удобноста на играче Bono Lotto онлајн на RedFoxLotto е тоа што можете да играте секоја вечер од неделата (освен Недела), иако џекпотите се генерално помали, од друга страна имате поголеми шанси за добивка.

Bono Lotto џекпот награда

Spains Bono Lotto online

Џекпот наградата за Bono Lotto почнува на 400.000 евра. Секоја вечер кога нема победник, наградата се зболемува.

Па зошто да не ја искористите оваа шанса и да се регистрирате на RedFoxLotto за да ја играте шпанската вечерна лотарија од вашиот дом?