Välj nummer mellan 1 - 70
GG World Keno

Hvad med et lotteri med lodtrækninger hvert 4. minut?

1 000 000 US$
Du kan välja 1 - 10 nummer mellan 1 - 70

Hur många nummer skulle du vilja spela med?

Du kan välja 1 - 10 nummer mellan 1 - 70
Desto högre insats, desto högre vinst. Du kan vinna upp till 1 000 000 US$ då du väljer 10 nummer med x10-insats

Välj insats (Multiplikator)

Desto högre insats, desto högre vinst. Du kan vinna upp till 1 000 000 US$ då du väljer 10 nummer med x10-insats
Välj nummer OK
Summa:
Gaming Labs Certified

Dragningen är certifierad av Gaming Laboratories International

Vår sanna slumptalsgenerator har certifierats av Gaming Laboratories International för att säkerställa högsta säkerhet och garantera 100% rättvisa dragningar.

Gaming Labs Certified

Click here to see how does the TRNG work

Spil Keno

Keno er et spil, der er ekstremt populært, især i sit online format. På mange måder ligner Keno lotteriet – men der er forskelle. Når du spiller Keno online, har du fuld kontrol over, hvordan du vil spille det, og hvor meget du vil bruge på en billet. Og du kan spille Keno online så ofte du vil, og når du vil. Hos RedFoxLotto holder vi lodtrækninger om dine Keno-billetter hvert 4. minut!

Keno Regler

Keno online

Du bestemmer selv, hvor meget du vil betale for din Keno-billet. Hvis du indstiller multiplikatoren til 1, koster din billet € 1,68, hvis du går efter den maksimale pris, koster det dig ti gange € 1,68

Du bestemmer selv, hvor mange tal du vil vælge (mellem 1 og 10 tal). Jo færre tal du vælger, jo lavere er præmierne. Hvis du vil have toppræmien, skal du vælge 10 tal.

Som med de andre lotterier kan du bruge quick pick-indstillingen til at vælge dine numre eller vælge dine Keno-numre manuelt.

Hvert 5. minut trækkes 20 vindende Keno-numre fra i alt 70 mulige tal. Din gevinst afhænger af, hvor mange af dine tal der matcher. Det betyder, at du ikke behøver at vælge 5 ud af 5 numre korrekt som i almindelige lotterier, du vinder en toppræmie, når alle dine tal matcher de 20 numre, der er blevet trukket! Det er det, jeg bedst kan lide ved dette spil – med 20 numre, der trækkes, er dine chancer for at have de rigtige numre på din billet lige så meget højere!

Og her er en anden stor detalje: Hvis du spiller 8, 9 eller 10 numre, vinder du noget, selvom ingen af dine tal er trukket. Og hvis du spiller med 10 numre, og kun ét nummer hits, vinder du så godt!

Hvor meget kan du vinde ved at spille Keno online?

sådan spiller Keno

Du kan vinde op til $1 million ved at spille vores Keno lotteri (hvis du indstiller multiplikatoren til 10 og vælger 10 numre til din kupon)

Hvor mange Keno-numre skal du spille, hvor mange Keno-numre skal du vælge?

Personligt synes jeg, du skal altid gå efter det fulde antal på 10 numre. Vælg derefter multiplikatoren i henhold til, hvad du vil bruge til en billet. Men i sidste ende afhænger det af, hvad du betragter som en stor gevinst. Lad os sige, du ønsker at maksimere dine chancer for at vinde $ 10,000.00. Gå til den side, hvor der står ”Keno-oplysninger”, og rediger multiplikatoren, indtil du ser en toppræmie på $10.000,00. Det ville betyde en multiplikator på 2 og 9 numre på din billet. Så det er den slags Keno billet, du skal spille.

Hvordan tjekker du dine resultater og finder ud af, hvor meget du har vundet på Keno?

Når du har købt din billet, kan du blive på vores hjemmeside og vente på, at lodtrækningen finder sted. Du vil se en nedtælling, og derefter en dejlig tegne animation. Når lodtrækningen er afsluttet, og tallene er trukket, kan du tjekke afsnittet ”Mine billetter” for at se, hvor mange matchende numre du har, og hvor meget du har vundet. Pas på: Når du sammenligner din gevinst med de udbetalinger, der er annonceret på siden ”Keno Information”, skal du sørge for, at du har indstillet multiplikatoren i henhold til den billet, du har købt. Annat, vil du ikke være i stand til at se den korrekte udbetaling for dine billetter! Keno-multiplikatoren er som standard indstillet til 10x på oplysningerne, og hvis du har indstillet multiplikatoren til 5x, da du købte din billet, skal du også ændre multiplikatoren af udbetalingstabellen til 5x.

Som altid vil alle gevinster under €2500 blive indbetalt direkte til din RedFoxLotto-konto, og for højere gevinster arrangerer vi en udbetaling med check, bankoverførsel eller Bitcoin.

OK