Одберете броеви во опсег од 1 - 70
GG World Keno

Што мислите за лотарија со извлекувања на секои 4ри минути?

1.000.000 US$
Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70

Колку броеви би сакале да одиграте?

Можете да одберете 1-10 броеви во опсег од 1 - 70
Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 1.000.000 US$ ако одберете 10 проеви со х10 влог

Одберете влог

Колку поголем влог, толку поголема добивка. Можете да освоите до 1.000.000 US$ ако одберете 10 проеви со х10 влог
Одберете броеви ОК
Сума:
Gaming Labs Certified

Draw certified by Gaming Laboratories International

Our True Random Number Generator has been certified by Gaming Laboratories International to ensure the highest security and guarantee 100% fairness of the drawing process.

Gaming Labs Certified

Click here to see how does the TRNG work

Кено правила

Вие одлучувате колку сакате да платите за вашиот Кено билети. Ако го ставите множителот на 1 тогаш вашиот билет чини €1,68, а ако одите со максималната цена тогаш ќе ве чини десет пати по €1,68

Вие одлучувате колку броеви сакате да одберете (помеѓу 1 и 10 броеви). Секако колку помалку броеви ќе одберете, толку се помали наградите. Ако ја сакате највисоката награда, одберете 10 броеви.

Како и со другите лотарии, можете да ја користите опцијата за брз избор за да ги одберете броевите или пак одберете ги вашите Кено броеви рачно.

Секои 5 минути, 20 добитни Кено бриоеви се извлекуваат од вкупно 70 броеви. Вашата добивка зависи од тоа колку броеви ќе погодите. Тоа значи дека не мора да одберете 5 од 5 точни броеви како во обичните лотарии, добивате одлична награда кога сите ваши броеви се совпаѓаат со 20те броеви кои биле извлечени! Тоа е она што најмногу го сакам во оваа игра – со 20 извлечени броеви, вашите шанси да ги имате точните броеви на вашиот билет се многу повисоки!

И еве уште еден одличен детал: ако играте 8, 9 или 10 броеви, добивате нешто дури и ако ниту еден од вашите броеви не е извлечен. А ако играте со 10 броеви и само еден број е погоден, добивате нешто исто така!

Колку можете да добиете со играње на Кено онлајн?

како да играте Кено

Можете да освоите до $1 милион со играње на нашата Кено лотарија (ако го поставите множителот на 10 и одберете 10 броеви за вашиот билет)

Колку Кено броеви треба да одиграте, колку Кено броеви треба да одберете?

Лично, мислам дека секогаш треба да одите со целиот опсег од 10 броеви. Потоа одберете го множителот во зависност од сумата која сакате да ја потрошите за билетот. Но на крај, зависи што сметате за голема добивка. Да речеме, ако сакате да ги зголемите вашите шанси за добивка на $10,000.00. Одете на страницата која гласи “Кено информации” и променувајте го множителот додека да видите награда од $10,000.00. Тоа би значело множител 2 и 9 броеви на вшиот билет. Па тоа е видот на Кено билет кој треба да го одиграте.

Како да ги проверите резултатите и да дознаете колку сте освоиле на Кено?

Кено онлајн победа

Откако го купите вашиот билет, можете да останете на нашиот сајт и да го чекате извлекувањето. Ќе видите одбројување и потоа добра анимација на извлекувањето. Штом ќе заврши извлекувањето и броевите ќе бидат извлечени можете да ја проверите секцијата “Мои билети” за да видите колку броеви сте погодиле и колку сте освоиле.

Бидете внимателни, кога ги споредувате вашите добивки со броевите објавени на страницата “Кено информации”, подесете го множителот како тој што сте го одбрале на билетот. Инаку, нема да ја видите точната сума за исплата на вашите билети! Кено множителот автоматски е подесен на 10х а инфо страницата и ако вие сте го подесиле множителот на 5х кога сте го купиле билетот, мора да го смените и множителот на табелата за исплата и да го поставите на 5х исто така.

Како и секогаш, сите добивки под €2500 ќе бидат исплатени дирекнто на вашата RedFoxLotto сметка, а за поголеми добивки ќе средиме исплата преку чек, банкарски трансфер или Биткоин.