Pick numbers within 1 - 70 range
GG World Keno

Vad sägs om ett lotteri med dragningar var fjärde minut?

1.000.000 US$
You can pick 1 - 10 numbers within 1 - 70 range

How many numbers would you like to play?

You can pick 1 - 10 numbers within 1 - 70 range
The higher the stake, the bigger the win. You can win up to 1.000.000 US$ while picking 10 numbers with x10 stake

Choose a stake (Multiplier)

The higher the stake, the bigger the win. You can win up to 1.000.000 US$ while picking 10 numbers with x10 stake
Pick numbers OK
Sum:
Gaming Labs Certified

Draw certified by Gaming Laboratories International

Our True Random Number Generator has been certified by Gaming Laboratories International to ensure the highest security and guarantee 100% fairness of the drawing process.

Gaming Labs Certified

Click here to see how does the TRNG work

Spela Keno

Keno är ett spel som är extremt populärt, särskilt i sitt onlineformat. På många sätt ser Keno ut som lotteriet – men det finns skillnader. När du spelar Keno online har du full kontroll över hur du vill spela det och hur mycket du vill spendera på en biljett. Och du kan spela Keno online så ofta du vill och när du vill. På RedFoxLotto håller vi lotterier för dina Keno-biljetter var 4: e minut!

Keno regler

Keno online

Du bestämmer hur mycket du vill betala för din Keno-biljett. Om du ställer in multiplikatorn till 1 kommer din biljett att kosta 1,68 € om du går till det maximala priset kommer det att kosta dig tio gånger 1,68 €

Du bestämmer hur många tal du vill välja (mellan 1 och 10 tal). Ju färre nummer du väljer, desto lägre är premierna. Om du vill ha det högsta priset väljer du 10 nummer.

Som med de andra lotterierna kan du använda snabbvalsalternativet för att välja dina nummer eller välja dina Keno-nummer manuellt.

Var 5:e minut dras 20 vinnande Keno-nummer från totalt 70 möjliga nummer. Dina vinster beror på hur många av dina nummer som matchar. Detta innebär att du inte behöver välja 5 av 5 nummer korrekt som i vanliga lotterier, du vinner ett topppris när alla dina nummer matchar de 20 nummer som har dragits! Det är det jag gillar mest med det här spelet – med 20 dragna nummer är dina chanser att ha rätt nummer på din biljett lika mycket högre!

Och här är en annan stor detalj: om du spelar 8, 9 eller 10 nummer vinner du något även om inget av dina nummer dras. Och om du spelar med 10 spår och bara ett nummer träffar, vinner du också!

Hur mycket kan du vinna på att spela Keno online?

hur Keno spelar

Du kan vinna upp till $ 1 miljon genom att spela vårt Keno-lotteri (om du ställer in multiplikatorn till 10 och väljer 10 nummer för din biljett)

Hur många Keno-nummer ska du spela, hur många Keno-nummer ska du välja?

Personligen tycker jag att du alltid ska satsa på hela numret på 10 nummer. Välj sedan multiplikatorn enligt vad du vill använda för en biljett. Men i slutändan beror det på vad du anser vara en stor vinst. Låt oss säga att du vill maximera dina chanser att vinna $10,000.00. Gå till sidan som säger “Keno Information” och redigera multiplikatorn tills du ser ett högsta pris på $ 10,000.00. Det skulle innebära en multiplikator på 2 och 9 nummer på din biljett. Så det är den sortens Keno-biljett du ska spela.

Hur kontrollerar du dina resultat och tar reda på hur mycket du har vunnit på Keno?

När du har köpt din biljett kan du stanna på vår hemsida och vänta på att dragningen äger rum. Du kommer att se en nedräkning och sedan en fin draganimering. När dragningen är klar och siffrorna har dragits kan du kolla in avsnittet “Mina biljetter” för att se hur många matchande nummer du har och hur mycket du har vunnit. Se upp: När du jämför dina vinster med de utbetalningar som annonseras på sidan “Keno Information”, se till att du har ställt in multiplikatorn enligt biljetten du köpte. Ellers, du kommer inte att kunna se rätt utbetalning för dina biljetter! Som standard är Keno-multiplikatorn inställd på 10x på informationen, och om du ställer in multiplikatorn till 5x när du köpte din biljett måste du också ändra multiplikatorn i utbetalningstabellen till 5x.

Som alltid kommer alla vinster under 2500 kr att betalas direkt till ditt RedFoxLotto-konto, och för högre vinster kommer vi att ordna ett uttag genom check, banköverföring eller Bitcoin.

OK