Oz Lotto

Играјте Oz Lotto – Потврдената австралиска лотарија

30.550.984 €

Минимум редови за оваа лотарија е 4.

Одберете 7 броеви ОК Се обработува...
Одберете 7 броеви ОК Се обработува...
Одберете 7 броеви ОК Се обработува...
Одберете 7 броеви ОК Се обработува...
Одберете 7 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Oz Lotto

Извлекувањата на Oz Lotto се оддржуваат секој вторник во 20h30 (локалн овреме – Австралиско Источно Време). Oz Lotto има поголеми џекпоти од неговиот братучед од четврток вечер – Powerball Австралија. Често сумата знае да стигне до $100 милиони. Треба да ги погодите сите седум извлечени броеви за да го освоите џекпотот.

Удобноста на играње онлајн

игра онлајн

Поудобно е да се игра Oz Lotto онлајн. Играчите само треба да се регистрираат и да ги пополлнат билетите. Извлекувањата се во вторник навечер. Добитниците ќе бидат известени со емаил, но можете лесно да ги проверите резултатите од Oz Lotto во вашата корисничка сметка.